Kesinlikle.
Kesinlikle.
Çok fazla etkinlikler yarışmalar sırada.
Sen her etkinliğe atlamaya başladın. Bence biraz sakin kal. Geçmişini düşününce frenlemen daha doğru olurBence de 🥰 Ben talibim yapmaya
43 isimden sen yoksunGidip bi bakayım oyların var mı. Yine es geçtiğin döneme denk gelmiştir
Çalışmalara yavaştan başla o zamanBence de 🥰 Ben talibim yapmaya
Nihayet Hande’yi söyleyen oldu.Listede isimlerini görmedim..
Bilmiyorum kritere uygunlar mı
Hande Erçel ve Birce Akalay diyeyim bari.
Kopya konu ile forumumuza özel etkinliğin ilgisini çözemedim pek Tek yapmayacağım ki yaparsak da moderatörümüz @serhatt ile ortak yaparızSen her etkinliğe atlamaya başladın. Bence biraz sakin kal. Geçmişini düşününce frenlemen daha doğru olur
Tarih konusunda onay çıkmadı şimdilikÇalışmalara yavaştan başla o zaman
Yaz gelsin de cıvıl cıvıl havalarda bir bomba patlatırız.Kopya konu ile forumumuza özel etkinliğin ilgisini çözemedim pek Tek yapmayacağım ki yaparsak da moderatörümüz @serhatt ile ortak yaparız
Tarih konusunda onay çıkmadı şimdilik
Alakası varki yazdım.Kopya konu ile forumumuza özel etkinliğin ilgisini çözemedim pek Tek yapmayacağım ki yaparsak da moderatörümüz @serhatt ile ortak yaparız
Tarih konusunda onay çıkmadı şimdilik
Geçen sezonun finalistlerini önermişsin
İlerleyen dönemde Yeşilçam filmlerinde oynamış, geçmiş dönemin usta oyuncularını oylayacağımız yeni etkinlikte görüşmek üzere...
Ahahaha geçmişe yolculuk yapıp unuttuğun etkinliği hatırlamışsın
Bende fikirler çok zaten ama cidden çok fazla başka konular yolda. Kapsamlı konular programlar yarışma gelecek. Arkadaşlara pasladık. Bundan dolayı bir çok şeyi erteliyoruzAhahaha geçmişe yolculuk yapıp unuttuğun etkinliği hatırlamışsın
Aynen takvimler dolu 2026'da buralarda olursak inşallah
Çok iyi etkinlik fikri bu arada
Aynen geldi mi üst üste geliyor farklı farklı kişilerden farklı farklı etkinlikler gelecek Canımız hiç sıkılmayacak maşallahBende fikirler çok zaten ama cidden çok fazla başka konular yolda. Kapsamlı konular programlar yarışma gelecek. Bundan dolayı bir çok şeyi erteliyoruz
Mutlaka yazacağım ben de yakamoz gibi bekliyorum@xemrexxx @The_Erinch @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @mesmeso @cokiyitvci @Gerekli24 @BARON疼痛 @MasacRE @phoebebuffay @dreamy @bazinga
Önerilerinizi bekliyoruz
Hafta sonuna kadar sürekli rahatsız edeceğim üyeleri
İlk aşama tamam
Yakamoz çoktan yazdı bileMutlaka yazacağım ben de yakamoz gibi bekliyorum
Mutlaka yazacağım ben de yakamoz gibi bekliyorum