🥱🥱Evet çok doğru bir liste ESAS GÜZELLER BU İSİMLER.
🥱🥱Evet çok doğru bir liste ESAS GÜZELLER BU İSİMLER.
Çatlayan ben değil sen oluyorsun bence zira yıllardır buradayım ve parlakçı olmayan herkesi tek tek gönderdim sırada da sen varsın.Şafak Pekdemir ve Seda Bakan önerileri gelir benden. 🥰
LGBT derneğinin Fav10 şubesinin baş sorumlusu olan holigan @serhatt 'ın da çatır çatır çatlaması gayet hoş. Üzgünüm canım, hayalini kurduğun "En Favori Parlak" etkinliği hiçbir zaman yapılmayacak.
Adam falan ayıp oluyor güzel konuş!!!Cesaret verme şu adama.
@serhatt gel biz de seninle gelecek aylardaKendisi istese yapabilir
Bu gidişle kudurtma makinesi modumu iyice açacağım.@serhatt gel biz de seninle gelecek aylarda
"En Favori Yakışıklı 2025" yapalım
Sana benzer beyefendi diyeceğim de olmayacak yine.Cesaret verme şu beyefendiye. @Dosi
Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya. @serhatt lobisi ile ortalığı karıştırıp farklı farklı erkeklere oy toplayıp işin rengini değiştirebilir.Aaa niye ilginç attın ki? En favori güzel açılıyorsa En favori yakışıklı da açılabilir Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica ve @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
Ben hile yapmam kendinle karıştırma.Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya. @serhatt lobisi ile ortalığı karıştırıp farklı farklı erkeklere oy toplayıp işin rengini değiştirebilir.
Adamı da beğenmiyor, beyefendiyi de... Bizim kafa şuraya gitti:Sana benzer beyefendi diyeceğim de olmayacak yine.
Hakikaten de Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur,Kıvanç Tatlıtuğ şampiyon olur, gerek yok yapmaya. @serhatt lobisi ile ortalığı karıştırıp farklı farklı erkeklere oy toplayıp işin rengini değiştirebilir.
Ayy benim gözüm gönlüm hergün açılıyor bunu gördükçe açılıyorum benAaa niye ilginç attın ki? En favori güzel açılıyorsa
En favori yakışıklı da açılabilir Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica, @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
Bunu yaptık. Haluk Bilginer kazandı @DarkLegenDAaa niye ilginç attın ki? En favori güzel açılıyorsa
En favori yakışıklı da açılabilir Hem @serhatt'ın hem de forumdaki hanımefendiler olarak bizlerin (@Dosi, @Angelica, @Zeyno, @HollyDemon ☾☆ ve benim) gözümüz gönlümüz açılır
Hanımefendi diyebilirsin.Adamı da beğenmiyor, beyefendiyi de... Bizim kafa şuraya gitti:
Haluk Bilginer karizmasıyla damga vurmuş demek ki etkinliğeBunu yaptık. Haluk Bilginer kazandı @DarkLegenD
eskide kalmış yeni kazanan olmalıBunu yaptık. Haluk Bilginer kazandı @DarkLegenD
Gidip bi bakayım oyların var mı. Yine es geçtiğin döneme denk gelmiştir
Bence de 🥰 Ben talibim yapmaya