Yok tatlım kör olduğunuz için.Kalite gördüğün için mi bu olmamışlar @serhatt
Gece uykusu kaçacak üzüldüm onaKalite gördüğün için mi bu olmamışlar @serhatt
Gözümüz mü köööör. Şöyle güzelliklere nasıl karşısın anlamıyorum... Bence sen bizi trollüyorsun da neyseYok tatlım kör olduğunuz için.
Kendinize üzülün bence.Gece uykusu kaçacak üzüldüm ona
Haydaaa o kadar etkilenir ki rüyasına bile girer bu güzellikler diyorsun yaniGece uykusu kaçacak üzüldüm ona
İğrenç hepsi. Ben erkek güzellerine karşı değilim ecünnülere karşıyım.Gözümüz mü köööör. Şöyle güzelliklere nasıl karşısın anlamıyorum... Bence sen bizi trollüyorsun da neyse
Evet kadınlardan aslında hoşlandığını düşünüyorumİğrenç hepsi. Ben erkek güzellerine karşı değilim ecünnülere karşıyım.
Şüphen mi var ne trolü? 😱
Saçmalama istersen bunu nereden çıkardın? 😱Evet kadınlardan aslında hoşlandığını düşünüyorum
Allah seni kadın sevdasıyla şereflendirsin ne diyimSaçmalama istersen bunu nereden çıkardın? 😱
Ağzını hayra aç ve gel ben seni şereflendireyim.Allah seni kadın sevdasıyla şereflendirsin ne diyim
Aman tövbe de ben halimden memnunumAğzını hayra aç ve gel ben seni şereflendireyim.
Yalnız öleceksin bu gidişle.Aman tövbe de ben halimden memnunum
Cesedimi çiğnemen lazımO yüzden gel beraber ölelim...
Güzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelimKendinize üzülün bence.
Ne güzel dualar ediyon sen öyleGüzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelim
En çok seni kovalasınlar oldu mu? Bu daha iyidirNe güzel dualar ediyon sen öyle
Yazık etme kendine... O şanslı kızın yerinde olmak isterdim..................Cesedimi çiğnemen lazım
Güzel bir gacı bulup 1 erkek 1 kız çocuğu yapacam ben
Güzeller kovalasın seni rüyanda ne diyelim