Sınır getirmenin ne kadar doğru olduğunu gördük. Her önüne gelenler seçilecekmiş @Bully
Yalnız senelere bakıp ona göre ayıklarız. Bize 3-5 sene öncesi isimler önermeyin
30 40 sınırlı aday çıkartıp birde ayıklayacak mısınız? Ciddi misiniz?
Sınır getirmenin ne kadar doğru olduğunu gördük. Her önüne gelenler seçilecekmiş @Bully
Yalnız senelere bakıp ona göre ayıklarız. Bize 3-5 sene öncesi isimler önermeyin
2. öneriyi Erbatur abim görmesin duygusala bağlar yineBenimkiler yeni. 3 hakkım daha olsa ortalığı yangın yerine ceviririm de işte. 😂 (Kendi adıma diyorum tâbi. )
Aynen, kararımız doğruydu zaten tepkiler elbet olacaktır yapacak bir şey yokSınır getirmenin ne kadar doğru olduğunu gördük. Her önüne gelenler seçilecekmiş @Bully
Yalnız senelere bakıp ona göre ayıklarız. Bize 3-5 sene öncesi isimler önermeyin
Kritere uymayanı nasıl bulunduralım?30 40 sınırlı aday çıkartıp birde ayıklayacak mısınız? Ciddi misiniz?
Kriteri nedir? Böyle bir şey bize denmedi. Denseydi gelmezdik. (Erdal bakkal)Kritere uymayanı nasıl bulunduralım?
Konu okuma huyunuz yoksa ne diyebilirim?Kriteri nedir? Böyle bir şey bize denmedi. Denseydi gelmezdik. (Erdal bakkal)
Hayır, şimdi yeniden baktım. Hepsi kritere uyuyor. Dediklerimin ikiside sektörden. 🥰Konu okuma huyunuz yoksa ne diyebilirim?
Kritere uymayanı nasıl bulunduralım?
Yalnız konuyu okumadan öneri yapanlar çok oldu, baya bir kişi liste dışı kalabilirKonu okuma huyunuz yoksa ne diyebilirim?
Yok hepsi uygun isimler.Yalnız konuyu okumadan öneri yapanlar çok oldu, baya bir kişi liste dışı kalabilir
Hiç ekranda olmayan belki 5 senedir olmayan eski oyuncu sunucu olan güzelleri yarıştırmayı adil mi buluyorsun yani? Kriter dediğimiz bu.Madem ayıklayacaksınız kendi kriterlerinize göre, o zaman 2 aday sınırı koymak saçma. Yada 2 aday diyip sonra kendi kriterlerinize göre ayıklamak mantıksız daha doğrusu aday gösterene saygısızlık.
Örnek: ben daha aday göstermedim. Emek verip aday listesine bakıp 2 kiṣi düṣüneceğim. Bir zaman harcanacak. Sonra siz, o iki aday belirli kritere uymuyor diye eleyeceksiniz. Bu bana saygısızlık olur.
Neyse bu benim düṣüncem. Nasıl sizin bu sınırlamalar ve kriterler bana uymuyorsa düṣüncem de uymayabilir.
Geçmiṣte bu yarıṣma bu kadar kısıtlanmamıṣtı, ve o yüzden renkliydi. Bilen bilir.
Sektörde öyle biri yok ki Olanları zaten biz unutmuşuzdur herhalde.Yok hepsi uygun isimler.
Hiç ekranda olmayan belki 5 senedir olmayan eski oyuncu sunucu olan güzelleri yarıştırmayı adil mi buluyorsun yani? Kriter dediğimiz bu.
Melikede, Sinemde baya popüler. Erbatur abimiz tarafından çok sad editlerinin döndüğünü gördük. Değil mi @xdragxx 😂Yalnız konuyu okumadan öneri yapanlar çok oldu, baya bir kişi liste dışı kalabilir
işte öyle isimler gelirse diye dedimde @Yakamoz-Asi baya sitem etti. Ekranda olanları oylayacağız zatenSektörde öyle biri yok ki Olanları zaten biz unutmuşuzdur herhalde.
Melikede, Sinemde baya popüler. Erbatur abimiz tarafından çok sad editlerinin döndüğünü gördük. Değil mi @xdragxx 😂
Kazananları bir daha koymayabiliriz belki. Yılı fark etmez. Hangi yıl olursa olsun kazandığı için koymayabiliriz. Bu da bir fikir.işte öyle isimler gelirse diye dedimde @Yakamoz-Asi baya sitem etti. Ekranda olanları oylayacağız zaten
Yok hepsi uygun isimler.
Hiç ekranda olmayan belki 5 senedir olmayan eski oyuncu sunucu olan güzelleri yarıştırmayı adil mi buluyorsun yani? Kriter dediğimiz bu.
Bu etkinlik senelerdir yapılıyor bu şekilde. Sürekli yeni isimler piyasada oluyor. Niye çok eski isimleri daima oylamaya alacağızki.O zaman etkinliğin ismi en Güzel değil de son 5 senenin en güzel ekran yüzü olsun. Ne yani 6 sene önce en son dizi veya sunuculuk yapmıṣ biri, ekranda değil diye çirkin mi oldu? Biraz abartmıṣsınız bu aday ve kriter olayını. Topu topuna max 15 kiṣi belki aday gösterir. 30 güzel eder. Yani siz bir cips kadar 64 kiṣi oylatamayacak kadar deneyimsiz ikili değilsiniz. Mantıksız hareketler görüyorum bu aday sınırı ve kriter ile.
Bu etkinlik senelerdir yapılıyor bu şekilde. Sürekli yeni isimler piyasada oluyor. Niye çok eski isimleri daima oylamaya alacağızki.
En Favori Güzel 2025 yani yakın zamanın güzelleri. Bunun neresini mantıksız buldun?
Tüm zamanların en favori güzelini seçmiyoruz sonuçta
Küflenmişsin. .ss