Sen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından
Biliyon ha
Sen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından
Biliyon ha
3-4 sene önce böyle değildin şimdi gelmişsin kıvama helalSen bizi iyice masum çocuk yapıyorsun çoğu şeyde üstü kapalı davranıyorum forum kurallarından
O zaman da pek öyle değildik de sonuçta artık daha bilgiliyiz tabiki3-4 sene önce böyle değildin şimdi gelmişsin kıvama helal
O zaman da pek öyle değildik de sonuçta artık daha bilgiliyiz tabiki
Bak üniye göre de masumuz aslında
Üniye geçince böyle oluyor dimi
Ben o fişek dönemlerimde Eskişehirde okusaydım yoldan çıkardım lan skljgklsBak üniye göre de masumuz aslındaEsEs
Ya ben elenir sevdiğim diye kıyamayıp koymadım. 😍 Yoksa adı her türlü söylerdim.Seçenek az maalesef 2 hak var ben hatta Deniz Satar'ı da demeyi düşündüm futboldan da olsun diye de onu başta @TenTen diyecekti
Söyledim zaten adayları bir hakkım daha olsa onu söyleyecektim ama bence sana düşerdi oYa ben elenir sevdiğim diye kıyamayıp koymadım. 😍 Yoksa adı her türlü söylerdim.Ama söyleyebilirsin yinede.
Benim sevgimden birşey değişmez. 🥰❤️
Ben sevdiğimi yarıştırmam. Ama 5 hakkımız olsaydı ortam spor spikerlerine dönerdi.Söyledim zaten adayları bir hakkım daha olsa onu söyleyecektim ama bence sana düşerdi o
Hakemler de insandır hata yapabilirGüzel hakem
Tabi tabi. Yönettiği maçlari izledin mi tiktok var güzel videoları varHakemler de insandır hata yapabilir
İzlemez myim favori hakemimdir kendileriTabi tabi. Yönettiği maçlari izledin mi tiktok var güzel videoları var
Başka hakem tanıyorsa ne olayım. 😁😁İzlemez myim favori hakemimdir kendileri
Başka hakem tanıyorsa ne olayım. 😁😁
Hakem hakem 😂😂
Hakem mi futbolcu mu emin de değilim ki
Kardeş beni etiketleme ceza yemek istemiyorum
Hakem mi futbolcu mu emin de değilim ki
Şu etkinliği benim yürüttüğümü düşün ne kelleler uçardıKardeş beni etiketleme ceza yemek istemiyorum
Sende degisigini yapabilirsin destek var tayfa olarakŞu etkinliği benim yürüttüğümü düşün ne kelleler uçardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?