2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

2021 dönemi aktif değildin galiba tanış gelmedin
Sen üye olduktan sonra sadece 2020'nin yarısı ve 2021'in tamamı aktiftim sonrasında yoktum.
Süper emekli dostlarına sorarsan seni sorgu odasına doğru yönlendirecektir. Tanımak istersen herşey açık açık yazıyor. 🙂 Ama isim Hobit olarak geçiyor. @Dosi de söyler de o Co/Admin oldu yormak istemem.
😁

Reactions: Dosi and xdragxx
Vay be 2012de ben açmıştım devam ediyor mu o hala bakayım bakalım

Reactions: TenTen and Dosi
Vay be 2012de ben açmıştım devam ediyor mu o hala bakayım bakalım
Yahu gelip burda sitemler yağdırdığında seni güzel andığım konuyu görme sakın gibi bir sitem etmiştim sana. Git bak o konuya. Konu sahibesi olarak hakkını verdik. Başkaları gibi yapmadık

@Yakamoz-Asi 3 İsmail YK şarkısı ile iş bitti.
Kapanışı bunla yaptım

------

Hee evet doğru. Sen o etkinliği açansın. Dosi seni konuyu açarken baya güzel şeyler söyleyerek devam ettirdi etkinliği.
İşte tam bunu dedim. Aykut bey gelirken hiç anmadın diye küstü bana ama aslında onun bana hatası olmuştu ben küsmeliyim. Küsme hakkı benimdi

Ben Enver Paşaydım ama yooo

Reactions: Dosi

Sözün bittiği yerdeyim. Bununla ev iṣi yapan bir Dosi aklıma yatmıyor. Ama çare yok.

Reactions: Dosi
Böyle çok seversen görevi anında üzerine yıkar @TenTen
Sen bi bilsen şu son 10 günde kimlere ne görev yüklediğimi

Kemerleri bağlayın, forum coşacak hem de öyle böyle değil.
Bir çok üye farklı alanlarda konulara boğacak sizi
@TenTen ile başlamıştım ilkin. Spor kısmında güzel ilerliyor. Eski konular (En Favori Güzel) gibi hortlayacak. Yeni yeni etkinlikler vs. Ben ise sonra kenara çekileceğim. Bu etkinlik sonrası meydanı başkalarına bırakıyorum

Reactions: TenTen