2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee yok ki bize öyle muazzam bir etkinlik düzenleyecek insan...
Biz de elimizdekilerle idare ediyoruz napalım ama dedidğin gibi bir etkinlik olsaydı şuan 1 sayfa full benim önerilerimle dolu olurdu elbette...

Tabi ki öyle benim herhangi bir şeyi unuttuğum nerede görülmüş her şey bilinçli ve kontrollü şekilde yapılır, tasarlanır...

Reactions: Dosi
Sen düzenle
(biliyorum komik oldu yazmam ama işte bir umut....)

Minik bir anket yapabilirsiniz ilerde
biz hakim olmayanlarda fotoya bakıp oylarız
Pek verimli geçmez etkinlik manasında ama mini anketse ileride olabilir dediğin gibi, dekolteli olanlar kazanır yalnız ve buna müsade etmeyeceğin için sıkıcı bir anket olur
:S

@Dosi Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz şimdilik bunlar aklıma geldi.Araştırmalarım sürüyor...

Pek verimli geçmez etkinlik manasında ama mini anketse ileride olabilir dediğin gibi, dekolteli olanlar kazanır yalnız ve buna müsade etmeyeceğin için sıkıcı bir anket olur
:S
What, öyleleri var mı
mini anket derken tek anketli konuları dedim

------

@Dosi Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz şimdilik bunlar aklıma geldi.Araştırmalarım sürüyor...
3 hakkın vardı zaten

Hepside Alev Alev'den

@MEnes Demet Evgar gitti
@Tolstoyevski göreve

Yok
kişi başı 3 diye karar verdik ama yedek diye belirtebilirsin. Belki önermeyenlere yol gösterirsin
Biraz kurcalayayım bulurum.Aslında verdiğim isimleri kimsenin vermemesi bana büyük sürpriz oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...