2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En favori anime-manga hatunları etkinliği olsa şu an sayfa kasıyordu listenin genişliğinden dolayı yüzlerce karakter ismi filan... :A

Hafızaya yer açmak için yapıyorsun elbet, yoksa unuttuğundan ya da aklında olmamasından değil @Dosi nin günahını almasının aksine senin. :A
Eee yok ki bize öyle muazzam bir etkinlik düzenleyecek insan... :A Biz de elimizdekilerle idare ediyoruz napalım ama dedidğin gibi bir etkinlik olsaydı şuan 1 sayfa full benim önerilerimle dolu olurdu elbette... :A

Tabi ki öyle benim herhangi bir şeyi unuttuğum nerede görülmüş her şey bilinçli ve kontrollü şekilde yapılır, tasarlanır... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eee yok ki bize öyle muazzam bir etkinlik düzenleyecek insan... :A Biz de elimizdekilerle idare ediyoruz napalım ama dedidğin gibi bir etkinlik olsaydı şuan 1 sayfa full benim önerilerimle dolu olurdu elbette... :A

Tabi ki öyle benim herhangi bir şeyi unuttuğum nerede görülmüş her şey bilinçli ve kontrollü şekilde yapılır, tasarlanır... :A
Sen düzenle :A (biliyorum komik oldu yazmam ama işte bir umut....)

Minik bir anket yapabilirsiniz ilerde :A biz hakim olmayanlarda fotoya bakıp oylarız :A
Pek verimli geçmez etkinlik manasında ama mini anketse ileride olabilir dediğin gibi, dekolteli olanlar kazanır yalnız ve buna müsade etmeyeceğin için sıkıcı bir anket olur :A :S

• İlginç
@Dosi Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz şimdilik bunlar aklıma geldi.Araştırmalarım sürüyor...

• Harika
Pek verimli geçmez etkinlik manasında ama mini anketse ileride olabilir dediğin gibi, dekolteli olanlar kazanır yalnız ve buna müsade etmeyeceğin için sıkıcı bir anket olur :A :S
What, öyleleri var mı :A mini anket derken tek anketli konuları dedim :A
------

@Dosi Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz şimdilik bunlar aklıma geldi.Araştırmalarım sürüyor...
3 hakkın vardı zaten :A
Hepside Alev Alev'den :A
@MEnes Demet Evgar gitti :A @Tolstoyevski göreve :A

At bi fotoyu merak ettim :A aslında çağrıştırıyor birşeyler :Aa
------

Sana bu konuda takılmaktan vazgeçmeyeceğim ama şuana kadar en mantıklısı buydu belki :A
lara-croft-tasarim-hatasi-b_640x360.jpg

images

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...