Almadın değil mi?
Bülent Ersoy'u da unutmayalım.
Almadın değil mi?
Güzelse çöpçü bile öneririm. 🤭
Merve Boluğur nasıl önerilmez... Garip gerçekten de... Onu ben alayım kimsenin yazmasını kabul etme...Önemli isimleri de. Eksikler 👇
:
Öykü Karayel, Merve Boluğur, Elçin Sangu, Yasemin Allen, Simge, Mine Tugay, Yasemin Ergene, Songül Öden, Saadet Işıl Aksoy, Seray Kaya, Aslı Enver, Tuba Büyüküstün, Tuğba Yurt, Bergüzar Korel
80 olur gibi 😱
80 değil 100'ü rahat görür gibi bence ama varsın görsün nelerin üstesinden gelmedik ki birlikte yine bir şekilde hallederizEn fazla 50 öneri olur. Üstünü böyle doldurup 70 yaparım diyordum ama 80 ve üstü olacak gibiben ve @Tolstoyevski 'ye çok iş düşecekilk turlar en çok o açsınbana yükü hafifletsingerçi kolaj yapar. Kolay olur işimiz ama anket yapmak iş
Neyseki yetkisi var. Onu en çok yorarım
3 kontenjan hakkından 1'ini Fahriye için kullanıyorum o halde?Fahriye Evcen nasıl önerilmemiş bu arada
İlk önereceğin isim geçen sene Survivor'da desteklediğin kişi olur diye düşünmüştüm.Ne anlamda şaşırttım.
Survivor yarışmacıları yazılabiliyor muydu. 😱İlk önereceğin isim geçen sene Survivor'da desteklediğin kişi olur diye düşünmüştüm.
Yazılabiliyor diye tahmin ediyorum.Survivor yarışmacıları yazılabiliyor muydu. 😱
Konuda “Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz” diye bahsedilmiş. O zaman önereceğim ikinci isim belli oldu iyi ki hatırlattın.Yazılabiliyor diye tahmin ediyorum.
Nasıl eleneceğini gör istediğimden yazdım.Konuda “Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz” diye bahsedilmiş. O zaman önereceğim ikinci isim belli oldu iyi ki hatırlattın.
O eklenmişti sen iyisi Melisa Sözen'i söyle Alya'mız etkinlikte olmazsa haksızlık olur.Önerildi mi bilmiyorum ancak önerilmedi ise Burçin Terzioğlu listede olmalı diye düşünüyorum.
Gayet güzel bir kadın, ön yargılar bir kenara bırakılıp oylanırsa en az çeyrek finali görebilecek kapasitede.Nasıl eleneceğini gör istediğimden yazdım.Senden başka oy veren olmaz diye düşünüyorum, umarım da öyle olur.
Görmesem, kör olsam inanacağım.Gayet güzel bir kadın, ön yargılar bir kenara bırakılıp oylanırsa en az çeyrek finali görebilecek kapasitede.
Bunca öneri yapılmış ve Melisa Sözen daha kimse tarafından söylenmedi mi? 😳 Hemen fikrimi Melisa Sözen olarak değiştiriyorum. Onsuz çok eksik olurdu bu listeO eklenmişti sen iyisi Melisa Sözen'i söyle Alya'mız etkinlikte olmazsa haksızlık olur.
Melisa Sözen de eklendi an itibariyle. Yalnız Melis Sezen ile Melisa Sözen isimleri çok benziyor birbirine, karıştırmamak için Google'dan bakmak zorunda kaldım kaç kez.Bunca öneri yapılmış ve Melisa Sözen daha kimse tarafından söylenmedi mi? 😳 Hemen fikrimi Melisa Sözen olarak değiştiriyorum. Onsuz çok eksik olurdu bu liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?