başinda gömme varken sonunda övme oldu maalesef
En sevdiğim mesaj türü, sıva kültürüne uygun, başı ile sonu asla ama asla aynı olmayan...
başinda gömme varken sonunda övme oldu maalesef
Tek tek hesap verecek o hainler...Günde dört saat uyku, dört bir yanın hain dolu adaşım...
Öyle görünmüş olabilir lakin bu buzdağının sadece görülen kısmı da olabilir...Hahaha, çocuğunuz ya kız yada erkek olacak, denilmesi gibi bir durum oldu bu
İşte o Sherlock nickinin benim hakkım olduğunun bir kanitı dahaBir miktar doğru anladığını söyleyebiliriz.
Bir çok kez @MEnes bana tam not vermişti bu mesaj türlerimden dolayi. Zaman zaman onlar gibi oluyorum ? üzüm üzüme baka baka hesabiEn sevdiğim mesaj türü, sıva kültürüne uygun, başı ile sonu asla ama asla aynı olmayan...
İşte o Sherlock nickinin benim hakkım olduğunun bir kanitı daha@MasacRE yada Utku'nun deyimiyle dişi Sherlockum
Bir çok kez @MEnes bana tam not vermişti bu mesaj türlerimden dolayi. Zaman zaman onlar gibi oluyorum ? üzüm üzüme baka baka hesabi
Kapalı kutular ardındaki mevzuyu bukadar çözmekte bence taktir edilesi bir durumMevzunun çözdüğün kısmı çok çok küçük bir kısmı olduğu için harika nickim bende kalmaya devam edecek...
Tek tek hesap verecek o hainler...
Öyle görünmüş olabilir lakin bu buzdağının sadece görülen kısmı da olabilir...
Doğrudur çoğu yerde olayları güzel çözümlediğine ve sıva kültürüne uygun mesajlar yazdığına şahit oldum.Bir çok kez @MEnes bana tam not vermişti bu mesaj türlerimden dolayi. Zaman zaman onlar gibi oluyorum ? üzüm üzüme baka baka hesabi
Kapalı kutular ardındaki mevzuyu bukadar çözmekte bence taktir edilesi bir durum
Sen neden olmuyorsun ki, ol artık...Ben olsam böyle olmazdı adaşım... (Olurdu)
@Dosi, adaşım fazlasıyla HAKLI...O kapalı kutular bir açılsa yer yerinden oynar, birçok kişinin canı yanar Dosi hanım, yapmayın...
Benim canım yanmayacaksa açılsınO kapalı kutular bir açılsa yer yerinden oynar, birçok kişinin canı yanar Dosi hanım, yapmayın...
Sen neden olmuyorsun ki, ol artık...
Kanımı donduruyorsun... Artık dondurma...Oldurmayanı oldururum senin için yiğidim, bekle beni...
Benim canım yanmayacaksa açılsın
Sen neden olmuyorsun ki, ol artık...
Sizde zamaninda haber edin. Hazırlıksız yakalanıyor bulunamiyor ( artık siz ve ben ne anlıyorsak mesajdanOldurmayanı oldururum senin için yiğidim, bekle beni...
Eleniyor ecünnü
Kanımı donduruyorsun... Artık dondurma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?