Ama o Enes'lerden biri kendine haindir diyebiliyor hep
Çünkü ismi Enes olanların bir diğer özelliği de dürüst olmasıdır...
Ama o Enes'lerden biri kendine haindir diyebiliyor hep
Bende öyle şifreli konuşmaları severim. Saygım sonsuz aranızdaki şifreli muhabbette. Oyun oynarken olmuştur birşeylerO mesaj çok daha geniş bir kitleyi kapsıyor.
Kendisiyle sağlam ve vahşet dolu operasyonlar yaptık...@Doğu bey yokluğumda gereken operasyonu yapmış...
Twittere bak hele
Kendisiyle sağlam ve vahşet dolu operasyonlar yaptık...
Oyun oynarken olmuştur birşeyler
SIVACILAR özel bir gruptur.Bende öyle şifreli konuşmaları severim. Saygım sonsuz aranızdaki şifreli muhabbette. Oyun oynarken olmuştur birşeyler@MEnes
Şu bir gerçekki Enes'ler üşengeçtir, Enes'ler verdiği sözü tutmazlar, Enes'ler farkındayım deyip bunu dürüstlük olarak adlandırır ama Enes'ler sinir bozucudurda lakin Enes'lerle muhabbet oldukça keyiflidirÇünkü ismi Enes olanların bir diğer özelliği de dürüst olmasıdır...
Toparladık durumu, geldiğim yere döndüm ve öyle uyudum. Bu minvalde uyuduğum saat 3.00'dı...Sonucu senin rütben açısından pek hoş olmamış adaşım...
ifşa etme gıcık herif ? hadi sen Esma Sultanına döngördüm ne diyeyim kocanız @serhatt gibi çıksın ikinizin de diyeyim
Öyle diyorsun yani.Şu bir gerçekki Enes'ler üşengeçtir, Enes'ler verdiği sözü tutmazlar, Enes'ler farkındayım deyip bunu dürüstlük olarak adlandırır ama Enes'ler sinir bozucudurda lakin Enes'lerle muhabbet oldukça keyiflidir@MEnes
Değilmidir sence? Hangisi yanlış?Öyle diyorsun yani.
Hepsi de yanlış ama hepsi de doğru.Değilmidir sence? Hangisi yanlış?ikinizinde ortak özellikleri
Şu bir gerçekki Enes'ler üşengeçtir, Enes'ler verdiği sözü tutmazlar, Enes'ler farkındayım deyip bunu dürüstlük olarak adlandırır ama Enes'ler sinir bozucudurda lakin Enes'lerle muhabbet oldukça keyiflidir@MEnes
Toparladık durumu, geldiğim yere döndüm ve öyle uyudum. Bu minvalde uyuduğum saat 3.00'dı...
Hahaha, çocuğunuz ya kız yada erkek olacak, denilmesi gibi bir durum oldu buHepsi de yanlış ama hepsi de doğru.
başinda gömme varken sonunda övme oldu maalesefBu mesajı bir övgü olarak kabul ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?