Yalnız yine devrelerin karıştı, Satıcı lafını sen attin ve ben @MEnes e senin ona laf attiğını belirttimKeşke attığı sadece laf olsaydı.
Yalnız yine devrelerin karıştı, Satıcı lafını sen attin ve ben @MEnes e senin ona laf attiğını belirttimKeşke attığı sadece laf olsaydı.
Aa bendemi dışardan oy yapsam? o ayar yoktur şimdidışarıdan oylamaya açıktı birilerinin fanları şike yapmış ankette ibb başkanlık seçimi gibi günlerce oy saydı rahmetli fks14
Yalnız yine devrelerin karıştı, Satıcı lafını sen attin ve ben @MEnes e senin ona laf attiğını belirttim
Çoook başka bir mevzu.Burçinden dolayı attı diye tahmin ettim
Sen @MEnes gibi sanata önem veren, dizilerde oyuncuların popülerliğine bakmayan, buradada sizin gibi fanlık yapmayan birine o lafı demekle gerçekten büyük ayıp ettinAdaşım beni paramparça etti, haklı da...
O kadar gönlü bol merhametli bir insanım kı seni affettim...Adaşım ne kadar yiğit bir adaşsın...
Dünyanın en kaliteli insanı mısın...
Affet gitsin, sıkalım etrafa 5.56, var mısın...
MEnes ne güzel bir nicktir, hamama kat çıkar mısın...
Ha, özelden konuşulan mevzulardan dolayı. TamandırÇoook başka bir mevzu.
Sen @MEnes gibi sanata önem veren, dizilerde oyuncuların popülerliğine bakmayan, buradada sizin gibi fanlık yapmayan birine o lafı demekle gerçekten büyük ayıp ettin
evet sen adriana lima, tuba büyüküstüne falan verirsin oyu
Satıcı lafını söylediği kişi ben değildim olayı çok yanlış anladın. Ahahaha olay buranın dışında.Sen @MEnes gibi sanata önem veren, dizilerde oyuncuların popülerliğine bakmayan, buradada sizin gibi fanlık yapmayan birine o lafı demekle gerçekten büyük ayıp ettin
O kadar gönlü bol merhametli bir insanım kı seni affettim...
Adaşın affetirmeyide başaran biriAdaşım beni affeder...
Diğer kelimelerden biri sana illakiSatıcı lafını söylediği kişi ben değildim olayı çok yanlış anladın. Ahahaha olay buranın dışında.
Adaşın affetirmeyide başaran biri
Hepsini çözdük, tüm istenmeyenleri istenen yaptık...Dün gece istenmeyen olaylar yaşanmış adaşım...
Diğer kelimelerden biri sana illaki
Ama o Enes'lerden biri kendine haindir diyebiliyor hepİsmi Enes olanlar adamdır, affeder, gönülleri geniştir...
Bilemiyorum orasını söyleyen bilir...Diğer kelimelerden biri sana illaki
Hepsini çözdük, tüm istenmeyenleri istenen yaptık...
Sen @MEnes gibi sanata önem veren, dizilerde oyuncuların popülerliğine bakmayan, buradada sizin gibi fanlık yapmayan birine o lafı demekle gerçekten büyük ayıp ettin
O kadar gönlü bol merhametli bir insanım kı seni affettim...
Adaşım beni affeder...
favori güzelde meryoşumu seçmeyenlere meryoşumdan 2 cümle cevap var tıklayın @Çiğdem- @ForumdashSatıcı lafını söylediği kişi ben değildim olayı çok yanlış anladın. Ahahaha olay buranın dışında.