En Favori Güzel - 2017 l GRUP C

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi güzeller bir üst tura çıksın?

• Burcu Esmersoy

Oy: 7 33.3%
  • Hazal Filiz Küçükköse

Oy: 10 47.6%
  • Ezgi Eyüboğlu

Oy: 12 57.1%
  • Gizem Karaca

Oy: 16 76.2%
  • Hande Erçel

Oy: 11 52.4%
  • Melis Babadağ

Oy: 4 19.0%
  • Rüveyda Öksüz

Oy: 5 23.8%
  • Ezgi Şenler

Oy: 10 47.6%
  • Aylin Şallı

Oy: 6 28.6%
  • Simge

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman boşver bunlarla uğraşarak yorma kendini bu kızın en fazla gideceği bir kaç tur enerjini final turlarına sakla
bu turu geçelim önce diğer turları sonra düşünürüz hem legion yeni seozn onayı almış o konuyu pas geçmeyesin birde hala 5. bölüm yorumun kayıp

bu turu geçelim önce diğer turları sonra düşünürüz hem legion yeni seozn onayı almış o konuyu pas geçmeyesin birde hala 5. bölüm yorumun kayıp
Yarın yeni bölüm var yazarım onunla beraber bir şeyler. Ben son bölümle beraber çözdüm genel olarak sizi de aydınlatayım
Yeni sezon da iyi olmuş daha yolun başındayız devam etmeli dizi

Tam aksine beğenmedim bu grubu

Burcu, Simge ve Hande dışında ele gelen pardon elle tufulur bir yarışmacı yok
Oyumu bu üçlüden yana kullandım

Ben oylarımı kullandım dün 3 grupta da.
Ama o kıza oldum olası ısınamadım yüzüne. Bu yüzden ne kadar kime verdiğimi hatırlamasam da ona vermemiştim sanırım.

şu kıyafete bak benden hayatta oy çıkmaz ayoll zaten her grupta sadece 1 tane oy kullanıyorum o kişiyi bile zor buluyorum yanı

şu kıyafete bak benden hayatta oy çıkmaz ayoll zaten her grupta sadece 1 tane oy kullanıyorum o kişiyi bile zor buluyorum yanı
Ben oylarımı kullandım dün 3 grupta da.
Ama o kıza oldum olası ısınamadım yüzüne. Bu yüzden ne kadar kime verdiğimi hatırlamasam da ona vermemiştim sanırım.
ne kadar sevilmeyen bir insanmışız forumda allah kahretsin sizi
@Doğu ile @MasacRE- den sonra sizde yan çizdiniz umarım düşlerinize kıl kurdu girer

yarın güneş doğacak desem gidip güneşin üstünde oturursunuz yukarı çıkmasın diye

Hhahah aa yalnız ben oylarımı kullanmıstım ayoll sen geç keşfettin burayı

Zevkimiz bu sefer tutmadı la yoksa seni sevmediğimizden değil yani, olur mu hiç öyle şey ben sana kıyabilir miyim?
Keşke elden bir şey gelseydi ama o hanımefendiyi oldum olası sevemedim ona binayen böyle kullanmak durumunda kaldım oylarımı.

o bahaneyi geç? istersen oylrını değiştirebiliyordun
Sıvacı arkadaşına katılıyorum cnm zaten ben 1 seçim yapıyorum genelde bu etkinlik bana uygun değil

bir kamyon laf yazmış yine içinde bana faydası dokunan tek laf yok
bu kadar uzun cümle kuracağına deseydin bir hata yaptık ben sanatçıyı sevmesemde senin hatrına kıza oy atarım lafımı olur deseydin yeterliydi

Sıvacı arkadaşına katılıyorum cnm zaten ben 1 seçim yapıyorum genelde bu etkinlik bana uygun değil
yani ezgi şenlere oy atacaksın öylemi?

Senin zaten kullanmaman en uygunu, tüm güzel hanımefendileri yok edip gidiyorsun kimseyi beğenmiyorsun.
ben zaten her gruptan 1 tane tipsiz bulup onu destekliyorum ayoll

Aaah aah keşke seni kırmasaydım şuan çok bitap ve üzgün bir duruma geldim cancağızım.
Ama bundan sonra senin hatrını asla ve kat a kırmayacağım, en azından çabalayacağım.

ben zaten her gruptan 1 tane tipsiz bulup onu destekliyorum ayoll
Ne diyebilirim ki... Çikonun oy kullanmasının yasaklanmasını talep ediyorum.

la bundan sonrasımı var değiştir işte
bak o anketin alrında chaince mainc hainc yazan yer var oraya pandik at tekrar oy ver

aaa tamam yine duygu sömürüsüyle zayıf noktamdan vurdun beni oyumu o cadoozada attım ama bundan sonra tek absınasın ayoll ve sıvacı arkdsınıda gör bak seni kırıyor

aaa tamam yine duygu sömürüsüyle zayıf noktamdan vurdun beni oyumu o cadoozada attım ama bundan sonra tek absınasın ayoll ve sıvacı arkdsınıda gör bak seni kırıyor
harikasın hogatha pardon! harikasın çiğdem seni sevmeyen ölsün

la bundan sonrasımı var değiştir işte
bak o anketin alrında chaince mainc hainc yazan yer var oraya pandik at tekrar oy ver
La ben süresi doldu diye öyle dedim meğer dolmamış.
Ama çook üzgün olmakla beraber bu seferkinde değiştirmem zor görünüyor, o kız için senin hatrın bile kurtarmıyor dostum. Sevemiyorum ısınamıyorum o kıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...