En Favori Güzel 2017 Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,896
Puanı
1,061
İlkini 2012 yılında ikincisini 2013 yılında yaptığımız En Favori Güzel yarışmasının üçüncüsünü 2017 yılında yapıyoruz. Sürekli aynı kişilerle anketler yapmak yerine biraz bekledikten sonra yeni yüzlerinde tv sektörüne eklenmesiyle çok daha geniş kapsamlı bir yarışma olacağına inanıyoruz. Bu konu altından da istediğiniz Türk güzelleri yazarsanız hiçbir güzel gözden kaçmamış olur. :)

En Favori Güzel 2012: Tuba Büyüküstün
En Favori Güzel 2013: Tuba Büyüküstün

ıyy bu etkinlikte nerden çıktı şimdi :( :( :(

ayy neyse benim favori güzelim belli ayoll @xemrexxx ile ilttifak yapar yılın güzel seçtiririz ve sizlerinde desteğini bekliyoruz :A :A :A
ALg9gQ.jpg

@destere @cookies @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @MEnes @vadikızı @Doğu @MasacRE-
@EFE UYSAL @Yakamoz-Asi

Bekliyoruz etkinliği Aslı enver de olsun :D

ayy neyse benim favori güzelim belli ayoll @xemrexxx ile ilttifak yapar yılın güzel seçtiririz ve sizlerinde desteğini bekliyoruz :A :A :A
ALg9gQ.jpg

@destere @cookies @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @MEnes @vadikızı @Doğu @MasacRE-
@EFE UYSAL @Yakamoz-Asi
Gece gece kanım dondu irkildim şu tipi görünce. :A :A Yarışma için ise ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça gibi bir klişe kullanırdım ama @destere ye yakışır bu daha çok. :A Gelsin bakalım bekliyoruz hangi güzeller görünecek. :A

Gece gece kanım dondu irkildim şu tipi görünce. :A :A Yarışma için ise ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça gibi bir klişe kullanırdım ama @destere ye yakışır bu daha çok. :A Gelsin bakalım bekliyoruz hangi güzeller görünecek. :A
hhahah aa sonucda korişte güzellik yarışmasına o kırıtere uyuyor adaletli admin olarak @mrt-06 dan listeye koyulmasını sağlamasını bekliyoruz :A :A :A

hhahah aa sonucda korişte güzellik yarışmasına o kırıtere uyuyor adaletli admin olarak @mrt-06 dan listeye koyulmasını sağlamasını bekliyoruz :A :A :A
Ya yerim onun güzelliğini, yani yemem de tiksiniyorum manasında. :A Lütfen daha fazla konuşamayacağım bu konu hakkında tüylerim ürperiyor her seferinde. :A

İşte aradığım etkinlik :A @destere masayı hazırla :A

ALg9gQ.jpg

@EFE UYSAL @Yakamoz-Asi
İşte aradığım etkinlik :A @destere masayı hazırla :A

ben öyle uçuk kaçık şeyler peşinde deyilim bu sefer hakedeni masaya yatıracağım :)
mesela bodrum masalında su
dilan-cicek-131955XN.jpg

ilk masanın konuğu olacaktır :)

ben öyle uçuk kaçık şeyler peşinde deyilim bu sefer hakedeni masaya yatıracağım :)
mesela bodrum masalında su
dilan-cicek-131955XN.jpg

ilk masanın konuğu olacaktır :)
Bu ablamızı onur konuğu olarak VİP masamıza alalım :A Maşallah bir içim su :A

Leyla Tanlar'ı buraya karıştırmayalım bence :A Zatı şahaneleri eşsiz bir nadide eser :A Buralarda örselenir, yıpranır, hor kullanılır :A

ben bodrumun suyunu bile masaya çevirdim onun yanında paramparçanın suyu bulanık kalır :)

Yarışma büyük çapta olacak sadece dizi-film oyuncuları, mankenler değil sporcular, survivora katılan yarışmacılar, youtuberlar vs. hepsi olacak ama içlerinden sadece biri 1.olacak. 😎:Z:ok:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77