Hadise olunca her şey mübah.@slhttnmtl İsveçli şarkımıza saldırıyor. @Dosi
Hadise olunca her şey mübah.@slhttnmtl İsveçli şarkımıza saldırıyor. @Dosi
Onun başka sebebi var @xdragxx biliyor@slhttnmtl İsveçli şarkımıza saldırıyor. @Dosi
Bilmeyen mi var onu Yani yanlış anlaşılma yoksaOnun başka sebebi var @xdragxx biliyor
Onun başka sebebi var @xdragxx biliyor
Evet başka sebebi var.. Dosi Hadise'yi hiç sevmiyor çünkü...Onun başka sebebi var @xdragxx biliyor
@slhttnmtl 'in kalbine inecekEvet başka sebebi var.. Dosi Hadise'yi hiç sevmiyor çünkü...
Yok ya, onu en sonda yazarım final zamanı. Umarım Helena ile eşleşirRakamları açıkladı diye mi tepki verdin. Bende İsveç kaybetti diye yaptın sandım.
@slhttnmtl 'in kalbine inecek
İndi bile@slhttnmtl 'in kalbine inecek
En sevdiğim Hadise şarkılarından top3te rahat var. Ortalığı bullandırmaŞu performansa bak ya tüm Türkiye o sıralar bir olmuştuk be dosi....
Sertab'dan daha fazla seviyorum merak etmeİndi bile
Sertab'ı seviyorum demiştin. Neyse ben Sertab'ı daha çok severim ama şimdilik böyle demen işime gelir.En sevdiğim Hadise şarkılarından top3te rahat var. Ortalığı bullandırma
Sertab'dan daha fazla seviyorum merak etme
Sevmiyorum mu dedim Hadise ondan bir tık önde dedimSertab'ı seviyorum demiştin. Neyse ben Sertab'ı daha çok severim ama şimdilik böyle demen işime gelir.
Sertab'ı seviyorum dedin, bende yukarıdaki mesajı ciddiye aldım Hadise'yi sevdiğine şaşırdımSevmiyorum mu dedim Hadise ondan bir tık önde dedim
Hadise'yi neden sevmiyeyim 😱 avatarından utanSertab'ı seviyorum dedin, bende yukarıdaki mesajı ciddiye aldım Hadise'yi sevdiğine şaşırdım
Bende ona şaşırdım işte Ah canım avatarımHadise'yi neden sevmiyeyim 😱 avatarından utan
Elendiğin an atarsınBende ona şaşırdım işte Ah canım avatarım