En Favori Eurovision Şarkısı 2000'ler C Grubu

Hangi 2 şarkı çeyrek finale yükselsin?

• 2000- Fly on the Wings of Love- Danimarka

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok zayıf bir grup olmuş. Satellite veya Euphoria keşke burada olsaymış. :(

Arcade ve Fairytale dedim.

Diğer gruplar çok zorluydu ama burada Fairytale ile diğerleri arasında dağlar kadar fark var ya :A

2009- Fairytale-Norveç
2019- Arcade- Hollanda

Norveç favori olduğunu ispatlamış bir kez daha diyecem de cidden zayıf grup olmuş :A

Zamanında Yarışmayı domine ettiği gibi anketide domine etmiş.

Fairytale-Norveç
Arcade-Hollanda

Çeyrek finalde. Çeyrek finalde görüşürüzzzz.

Anket süresi biten konular kilitlenmiyor mu? Dün beni etiketlediginiz konu kilitliydi. @xdragxx unutmuşsun:A @Dosi (Açık arıyorumdur:F)
Dün gece ona diyecektim ama gündemimiz çok yoğundu :A yok anında kilit etmek şart değil ama olması daha iyi :A eskiler uplanıp kafa karışmasın diye :A
------

@xdragxx az konu açmış, biz bir anda 5 konu daha ile 15 konu olmuş oluyor :A

İstiyorsan şimdi kilitleyim sonrasında biz konuda Dosi ile konuşuruz ama sen cevap veremezsin :A

Dun yaşattınız zaten bana bunu. @Tolstoyevski ile konuşmuşlar beni etiketlemişler cevap veremedim. Alıntı da yapamadım. Öyle kaldım konuda. Yeni bir şey olmaz bu yaptığın.:A

Dün gece ona diyecektim ama gündemimiz çok yoğundu :A yok anında kilit etmek şart değil ama olması daha iyi :A eskiler uplanıp kafa karışmasın diye :A
------

@xdragxx az konu açmış, biz bir anda 5 konu daha ile 15 konu olmuş oluyor :A

Kafalar karışacaksa ben tüm konulara yazıp zor duruma sokayım @xdragxx 'i:A

• Sinir Bozucu
Reactions: cehennet
Dun yaşattınız zaten bana bunu. @Tolstoyevski ile konuşmuşlar beni etiketlemişler cevap veremedim. Alıntı da yapamadım. Öyle kaldım konuda. Yeni bir şey olmaz bu yaptığın.:A

Kafalar karışacaksa ben tüm konulara yazıp zor duruma sokayım @xdragxx 'i:A
Bu tür durumlarda sohbet konusuna ya da en yakın konudan alıntı etmen ya da etiket etmen en iyisi :A @Dosi

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi and cehennet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...