Kura şansı işteSen başlıktaki 'Çeyrek' kısmını sil ve bu işi burada bitirelim en iyisi
Cidden final gibi eşleşme oldu burası. A
Kura şansı işteSen başlıktaki 'Çeyrek' kısmını sil ve bu işi burada bitirelim en iyisi
Ama galiba 2 oy önde diğeri. Okadar spoi yedik ve bende bundan dolayı Sertab'a oy vereyim diyorum zaten benim için farksız.@Dosi unutma he az kaldı.
Ver gitsinAma galiba 2 oy önde diğeri. Okadar spoi yedik ve bende bundan dolayı Sertab'a oy vereyim diyorum zaten benim için farksız.
Süresi uzamış gibi mi ne normalde bir kaç dakika sonra bitmeliydiVer gitsin
Burası daha çekişmeli diye anket süresini yanlışlıkla 1 gün yaptığımı söylediğinde 3'de bitsin demiştimSüresi uzamış gibi mi ne normalde bir kaç dakika sonra bitmeliydi
Şimdi son dakika biri gelir ve işler sarpa sarar
O kısım sır değilmiydi niye ifşa ettin. Şifreli yazsaydınBurası daha çekişmeli diye anket süresini yanlışlıkla 1 gün yaptığımı söylediğinde 3'de bitsin demiştim
Olsun gören görsünO kısım sır değilmiydi niye ifşa ettin. Şifreli yazsaydın
Uzayacak diye korkuyorum...Benim için ikiside iyi şarkılar. Karar veremedim. Sadece sonuç ile alakalı spoi yemiştim ve son 2 oyu Alexander kaptığı için Sertab dedim.
Aklımda vardı bir kaç isim ama etkinlik sahibi harici başkalarının etiket etmesi doğru değil böyle bir durumda senin etiket hatırlatması yapman gerekirdi Masacre'ye yaptığın gibiUzayacak diye korkuyorum...
Masacre'ye yapma sebebim diğer gruplara zaten oy kullanıyordu o sırada ve buraya zaten ben etiket etmesem de gelecektiAklımda vardı bir kaç isim ama etkinlik sahibi harici başkalarının etiket etmesi doğru değil böyle bir durumda senin etiket hatırlatması yapman gerekirdi Masacre'ye yaptığın gibi
Neyse zamanla pişersin paslanmışsın
Teknik olarak kağıt üstü yapmış göründünMasacre'ye yapma sebebim diğer gruplara zaten oy kullanıyordu o sırada ve buraya zaten ben etiket etmesem de gelecekti