2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Bilginer ve Şener Şen ilk aklıma gelenler ortağım... @Dosi Ancak en iyi oyuncu değil, en yakışıklı oyuncu kazanacaktır yarışmayı. Bu cümlemi de şimdiden buraya yazmış olayım.
Al işte ortalığı karıştırıyorsunuz.
@alperuz gel çekirdeklerinle

"En Favori Erkek Oyuncu" demişsin... Şener Şen olsun, Haluk Bilginer olsun bunlar önerilmeli... Hatta daha yakın dönemden Oktay Kaynarca olsun, Barış Falay olsun... Bunlar da olabilir.
Onun dışında vefat etmemiş olsa Tuncel Kurtiz de derdim ama onu dahil edemeyiz herhalde.

Reactions: Tolstoyevski
Abartmıyorum, gerçekten şu an inanılmaz üzgün hissediyorum ve böyle ufak tefek şeylerden dolayı üzülmeme de üzülüyorum. Belki anlarsın, sinema filmi etkinliğinde Hababam Sınıfı konusunda nasıl heves oluştuysa bende de Şener Şen'in bu ankette yer alması konusunda öyle. Belki ilk turda elenir ya da elenmez ama onu liste dışı bırakmak çok üzücü. 100 isim içinden 1 Şener Şen ve etkinlik dizi oyuncusu değil, yaş sınırı yok..

Reactions: Dosi
Bu ne bicim anket, belli bir yas siniri yoksa tabii ki oylansin.
Her kafadan bir ses çıktı. Hababam Sınıfı örneği gibi kesin birinci olunur gözüyle bakıldığı için haliyle söylenen oldu ve ben de açıkçası taraftar değilim. Son 2 yılda aktif bir oyuncu değil :S

Reactions: kerem
20-30 kişilik bir listeden değil 100 kişilik bir listeden bahsediyoruz ve üstad Şener Şen 2017 Kasım'da oynamış listede olmaması için bir sebep yok.
Kazanır diye bir şey yok zaten yeteneğe değil tipe bakılacak.

Reactions: Tolstoyevski
Şuanki anket bile kazanacağını gösteriyor

Bence aktif oyunculuk yapma zorunluluğu olmalı. 2020 içinde olmasa bile son iki yılda oyunculuk yapmış olmalı.
2017 Kasım'da oynadı en son. 2020'de zaten listedeki oyuncuların çoğu oynayamadı virüs yüzünden yani 2020'yi saymak haksızlık olur. 2019 sonuna kadar değerlendirirsek 2 sene olmuş oluyor. Öyle Sadri Alışık, Kemal Sunal gibi 2000 öncesi isim değil ki, 2010'lara bile damgasını vurmuş bir isimdi.

Bence aktif oyunculuk yapma zorunluluğu olmalı. 2020 içinde olmasa bile son iki yılda oyunculuk yapmış olmalı.
Konuda bir kaç sene diye belirttim ama mesajlarda bir kaç yerde 2 sene kuralına deyindim. En azından Dizilerde de olması gerektiği fikrindeyim. Herkes bir şey diyor ve kaosa döndü durum

Konuda bir kaç sene diye belirttim ama mesajlarda bir kaç yerde 2 sene kuralına deyindim. En azından Dizilerde de olması gerektiği fikrindeyim. Herkes bir şey diyor ve kaosa döndü durum
Kaosa dönecek bir durum yok kazanmayacağı bariz belli zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...