Olmadı yardım ederim sana.Hepsi olacaksa yardımcı şart olur
Belirli bir limit koydum ve mümkünse bunlar yeterli
Olmadı yardım ederim sana.Hepsi olacaksa yardımcı şart olur
Belirli bir limit koydum ve mümkünse bunlar yeterli
2017 yol ayrımı filminde oynadı, ki zaten 2020'den sonra çoğu oyuncu virüs nedeniyle oynamadı yani 2 sene sınırı varsa bile 2017-19 olur doğal olarak ama 2015 olsaydı keşke.Şener Şen 2 sene içinde projede oldumu? Hakkını Bully'e verdim1 hakkın tek kaldı ve Haluk Bilginer söylendi.
İyi o zaman bence de olmasın yani kendisinin yeteneğini tescil etmek için ankete ihtiyaç yok.2 sene
Şampiyon belli. Kapatalım anketi
2017 yol ayrımı filminde oynadı, ki zaten 2020'den sonra çoğu oyuncu virüs nedeniyle oynamadı yani 2 sene sınırı varsa bile 2017-19 olur doğal olarak ama 2015 olsaydı keşke.
Yeşilçam oyuncularını ankete almayacağım. Haksız rekabet olur yoksa 😊@serhattİyi o zaman bence de olmasın yani kendisinin yeteneğini tescil etmek için ankete ihtiyaç yok.
Yahu bir sürü isim dedin. Bana 5 net liste yap. Gerisi eksiklik olursa değerlendirilirŞükrü Özyıldız'ı nasıl unutmuşum. 😱 Ödüllerimi karıştırınca Engin Günaydın, Ekin Koç, Buğra Gülsoy ve Uraz Kaygılaroğlu'nu da yazmadığımı fark ettim onları da üstteki tabloya ekliyorum.@Dosi
Bir isim daha ekledim.Yahu bir sürü isim dedin. Bana 5 net liste yap. Gerisi eksiklik olursa değerlendirilir
Diğer hepsi hatta en favori güzellerdeki eskiler bile tamam, ama Şener Şen gibi bir isim yeşilçam oyuncusu diye liste dışı kalırsa gerçekten çok üzülürüm. Üstelik Yeşilçam kökenli olsa da sadece yeşilçam oyuncusu da değil. Yeteneğine göre bir anket etkinliği ve 2017'nin sonlarında sinema filminde oynamış. Gerçekten şu an üzüldüm, halbuki çok eski ve güncel olmayan bir oyuncu yazmamıştım... İstisna bile sayılmayacak gayet popüler ve güncel bir isimdi. Ama son karar senin, sağlık olsun.Yeşilçam oyuncularını ankete almayacağım. Haksız rekabet olur yoksa 😊@serhatt
Olması gereken.Yeşilçam oyuncularını ankete almayacağım. Haksız rekabet olur yoksa 😊@serhatt
İlk 2 turda çoğu konuyu elimden alırsan 100e tamamlarımOlmadı yardım ederim sana.
Seçilenleri ilk konuda ekliyorum mesajaBurada yetenek arıyoruz değil mi @Dosi
Yakışıklı,çekici falan değil.
Ya benim aklıma isimler geliyor ama son dönemde biryerlerde yer aldılar bilmiyorum ki...
Malum ben hep eskilere gidiyorum @Forumdash 🤪
Ay evet onlar eziyet gibi.İlk 2 turda çoğu konuyu elimden alırsan 100e tamamlarımanam ağlıyor ilk zamanlardaki konularda
100 olsa her gruba 10 ekleyip yarısını eleriz rahatlarızAy evet onlar eziyet gibi.Dediğim gibi boş vaktim varken yapabilirim ama önce net sayı belli olsun.
İyi tamam varım ve 100 olsun.100 olsa her gruba 10 ekleyip yarısını eleriz rahatlarız
Sen varsan 100e çıkarırım. Yoksan 60'ta kapatırım
Ben kendim biliyorsun Şener Şen ile yarıştım ve rahat bir zafer oldu. Bilmiyorum. Net kazanan o olur. Bunu anket ile sorabilirim belki. Bakarız duruma ama dizi ağırlıklı gitmekteyiz oyüzden haksız rekabet olur bana göreDiğer hepsi hatta en favori güzellerdeki eskiler bile tamam, ama Şener Şen gibi bir isim yeşilçam oyuncusu diye liste dışı kalırsa gerçekten çok üzülürüm. Üstelik Yeşilçam kökenli olsa da sadece yeşilçam oyuncusu da değil. Yeteneğine göre bir anket etkinliği ve 2017'nin sonlarında sinema filminde oynamış. Gerçekten şu an üzüldüm, halbuki çok eski ve güncel olmayan bir oyuncu yazmamıştım... İstisna bile sayılmayacak gayet popüler ve güncel bir isimdi. Ama son karar senin, sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?