60'da kapatırım kepenkleriDaha uzun bir listem var.Uğraş oh olsun.
Kaç oldu, şuan.60'da kapatırım kepenkleri
Hak 5tı bu kez ama tamam 7 hakkın olsun@Dosi emeklerine sağlık şimdiden.7 uğurlu rakamımdır.
Oktay Kaynarca
Ozan Akbaba
Erkan Kolçak Köstendil
Tolga Sarıtaş
Mehmet Günsür
İlker Kaleli
Çetin Tekindor
Kaan ile 30 oldu, diğer 30'u da ben bulayım.
Hak 5tı bu kez ama tamam 7 hakkın olsun7'nin bende de anıları var
@Tolstoyevski öneri ile gelemem diyordu, onun hakkını da sana vermiş olalım
serhat'a 10 hak verdik doymadı
Anaaa gözün doymuyor ha. @Ahmed önerecek dahaKaan ile 30 oldu, diğer 30'u da ben bulayım.
Erkekler ilgi görmez dediler konu uçtu
Ben gece search yapıcam, şenlendircem buraları.Anaaa gözün doymuyor ha. @Ahmed önerecek daha
Merak etme kadınlarda bile zar sor bulup üstünü tamamladık. Sana baya hak veririm gibi yine. Sabret
Cıbıldak fotolarla gelmeBen gece search yapıcam, şenlendircem buraları.
Tolstoy'un hakkını alıyorsam Yiğit Özşener ve Sarp Akkaya da aklında bulunsunHak 5tı bu kez ama tamam 7 hakkın olsun7'nin bende de anıları var
@Tolstoyevski öneri ile gelemem diyordu, onun hakkını da sana vermiş olalım
serhat'a 10 hak verdik doymadı
Anaaa gözün doymuyor ha. @Ahmed önerecek daha
Merak etme kadınlarda bile zar zor bulup üstünü tamamladık. Sana baya hak veririm gibi yine. Sabret
Tek başıma coşturdum ayol konuyu.Erkekler ilgi görmez dediler konu uçtuseni hesaba katmamışlar galiba
Senin de benden aşağı kalır yanın yok, başkalarının da haklarına göz dikmişsin.Tolstoy'un hakkını alıyorsam Yiğit Özşener ve Sarp Akkaya da aklında bulunsunDaha geliyor aklıma, sınır koyman iyi olmuş
@serhatt doyumsuzdur zaten
Yakışıklı oyuncu mu seçiyoruz, yoksa oyunculuğunu beğendiğimiz insanları mı.@serhatt ilk 3ü beğenmedi
Hemen ekliyorum o ikisiniTolstoy'un hakkını alıyorsam Yiğit Özşener ve Sarp Akkaya da aklında bulunsunDaha geliyor aklıma, sınır koyman iyi olmuş
@serhatt doyumsuzdur zaten
@serhatt ve parlak severler yakışıklılığı, bizler ise oyunculuğunuYakışıklı oyuncu mu seçiyoruz, yoksa oyunculuğunu beğendiğimiz insanları mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?