Ya ne güzel yarışma rayına oturmuş öneriler geliyor güzel güzel. Dandik bir filmde 5 dakika oynadı ve sadece filmi 3 hafta vizyonda kaldı diye yeni kural ekliyoruz tuhafAma soran olursa 2019-2020 etkinliği diyelim.
Ya ne güzel yarışma rayına oturmuş öneriler geliyor güzel güzel. Dandik bir filmde 5 dakika oynadı ve sadece filmi 3 hafta vizyonda kaldı diye yeni kural ekliyoruz tuhafAma soran olursa 2019-2020 etkinliği diyelim.
İlk defa paylaştım ve çok keyif aldım...Rahat bırak evlatlarımı...
Enes şu leş adaşının triplok modunu kapat be adamŞuna bak trip atıyor devamlı koca adam
Tüyler ürpertici bir durum gerçekten...Enes şu leş adaşının triplok modunu kapat be adamŞuna bak trip atıyor devamlı koca adam
Ulan sanki Kafalar Karışık filmini oylayacağızKafalar Karışık filminden öneri sunan adamın bana leş demesi...
Yalnız adaşım da haklı o ne leş bir öneridir be kardeşim... @MasacREKafalar Karışık filminden öneri sunan adamın bana leş demesi...
Ulan sanki Kafalar Karışık filmini oylayacağız
Kardeşim burada o filmi oylamıyoruz ki, o filmde oynayarak bu etkinlikte olması gereken Metin Akpınar'dan bahsediyorum benYalnız adaşım da haklı o ne leş bir öneridir be kardeşim... @MasacRE(Herkesi gömme modu açıldı)
Ya koskoca Metin Akpınar o filmde oynamış ve ne performans vermiş olabilir, onun nesini oylayacaksın sen de be adam... Dünyanın en saçma önerisi desek bunu deriz...Kardeşim burada o filmi oylamıyoruz ki, o filmde oynayarak bu etkinlikte olması gereken Metin Akpınar'dan bahsediyorum benYoksa banane o leşlerden
Onun kendi filmi var Metin Akpınar'dan daha çok hak ediyor 2019-2020 etkinliğine girmeyiEnes Batur YouTube Budur'u da alalım lütfen...
Olm sen buradaki oyuncular 2019 yılında oynadıklarına göre mi değerlendirilecek sanıyorsun? Yok öyle bir dünya. Burada amaç 2019 yılında aktifliğini sürdürenleri oylamak. Bundan da daha önce bahsedilmişti zaten.İşte bu daha da saçma... Şimdi Metin Akpınar'ın oyunculuk performansını Kafalar Karışık filmine göre değerlendirmemiz gerekmiyor mu? O zaman hepimiz filmini izlemeliyiz, @Dosi yorum konusunu da açarsın filmin sana zahmet...
Olm sen buradaki oyuncular 2019 yılında oynadıklarına göre mi değerlendirilecek sanıyorsun? Yok öyle bir dünya. Burada amaç 2019 yılında aktifliğini sürdürenleri oylamak. Bundan da daha önce bahsedilmişti zaten.
Bu seneki performanslarına bakarak oylanmayacak ki, etkinliğin amacı o değil bir kereYa koskoca Metin Akpınar o filmde oynamış ve ne performans vermiş olabilir, onun nesini oylayacaksın sen de be adam... Dünyanın en saçma önerisi desek bunu deriz...
O filmde çok aktif bir rolü vardı ciddenBu seneki performanslarına bakarak oylanmayacak ki, etkinliğin amacı o değil bir kereÖyle olsaydı isimlerin yanına oynadıkları filmler,diziler yazılırdı. Burada aktifliği devam eden oyuncuların genel performansı değerlendirileeck
2019 dediğimiz için almıyor olabilir miyiz acaba. Şener Şen'in filmi 2019'da vizyonda kalmış mı.O zaman neden yıl aralığı var ve neden Şener Şen’i falan da almıyoruz? @Dosi
Off yoruyorsunuz beniO filmde çok aktif bir rolü vardı cidden
O daha da büyük saçmalık açıkçası. Madem belli bir yıl aralığını alıyorsun o yıl aralığında oynadığı işlerdeki performansına bakacaksın. Haluk Bilginer 2019'da bir işte oynayıp burada aday gösteriliyorsa o oynadığı işteki performansını göz önüne alırsın. Yoksa eski işlerini ve genel performansını önemsersek ohoo kimse Haluk Bilginer'i geçemez ki o zaman...Bu seneki performanslarına bakarak oylanmayacak ki, etkinliğin amacı o değil bir kereÖyle olsaydı isimlerin yanına oynadıkları filmler,diziler yazılırdı. Burada aktifliği devam eden oyuncuların genel performansı değerlendirileeck
2019 dediğimiz için almıyor olabilir miyiz acaba. Şener Şen'in filmi 2019'da vizyonda kalmış mı.
O daha da büyük saçmalık açıkçası. Madem belli bir yıl aralığını alıyorsun o yıl aralığında oynadığı işlerdeki performansına bakacaksın. Haluk Bilginer 2019'da bir işte oynayıp burada aday gösteriliyorsa o oynadığı işteki performansını göz önüne alırsın. Yoksa eski işlerini ve genel performansını önemsersek ohoo kimse Haluk Bilginer'i geçemez ki o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?