2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes şu leş adaşının triplok modunu kapat be adam
Şuna bak trip atıyor devamlı koca adam
Tüyler ürpertici bir durum gerçekten...
Ulan benim kopyamsın tamam da benim kopyam olacaksan böyle uzatmazsın bir şeyi, başka türlü uzatırsın...
TRİPLOK nedir be kardeşim...

Reactions: MasacRE
Kardeşim burada o filmi oylamıyoruz ki, o filmde oynayarak bu etkinlikte olması gereken Metin Akpınar'dan bahsediyorum ben
Yoksa banane o leşlerden
Ya koskoca Metin Akpınar o filmde oynamış ve ne performans vermiş olabilir, onun nesini oylayacaksın sen de be adam... Dünyanın en saçma önerisi desek bunu deriz...

Reactions: MasacRE and xdragxx
Olm sen buradaki oyuncular 2019 yılında oynadıklarına göre mi değerlendirilecek sanıyorsun? Yok öyle bir dünya. Burada amaç 2019 yılında aktifliğini sürdürenleri oylamak. Bundan da daha önce bahsedilmişti zaten.

O zaman neden yıl aralığı var ve neden Şener Şen’i falan da almıyoruz? @Dosi

Reactions: MasacRE and xdragxx
Ya koskoca Metin Akpınar o filmde oynamış ve ne performans vermiş olabilir, onun nesini oylayacaksın sen de be adam... Dünyanın en saçma önerisi desek bunu deriz...
Bu seneki performanslarına bakarak oylanmayacak ki, etkinliğin amacı o değil bir kere
Öyle olsaydı isimlerin yanına oynadıkları filmler,diziler yazılırdı. Burada aktifliği devam eden oyuncuların genel performansı değerlendirileeck

Reactions: MEnes
O filmde çok aktif bir rolü vardı cidden

O daha da büyük saçmalık açıkçası. Madem belli bir yıl aralığını alıyorsun o yıl aralığında oynadığı işlerdeki performansına bakacaksın. Haluk Bilginer 2019'da bir işte oynayıp burada aday gösteriliyorsa o oynadığı işteki performansını göz önüne alırsın. Yoksa eski işlerini ve genel performansını önemsersek ohoo kimse Haluk Bilginer'i geçemez ki o zaman...

Reactions: xdragxx

Tam olarak bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...