2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon kelimesini @Sherlock attı.
Bu cümle nasıl? : 2019/2020 yılında sinema ve TV ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli erkek oyuncularını seçeceğiz
@xdragxx @Tolstoyevski

Ahahahaha.
Cümleye girişe bak.
Dosi hanım en başta sezon önerisini kabul etti, sanki ben kendi kafamdan kural uyduruyorum.
Ben kurala göre konuşuyorum. Vizyon tarihi 2018 olan filmi alıp, o filmde 2-3 dakika gözüken adamı oylatmak dünyanın en saçma şeylerinden birisi kardeşim.
Metin Akpınar ismi için oy yağacak adama, sonra sövdüreceksiniz kendisine.

Yıl olayı net saçma bence, sezon baz alınmalı ve her sezon tekrarlanmalı bu etkinlik. Benim fikrim en başından beri bu, yılı baz alırsan ekran süresi bir dakika olan adam bile önerilir.

Reactions: xdragxx
Bu cümle nasıl? : 2019/2020 yılında sinema ve TV ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli erkek oyuncularını seçeceğiz
@xdragxx @Tolstoyevski
2020 yılı bitmediği için işte sakıncalı bir söz o

Futbol sezonu gibi düşünmek lazım basitçe. Futbol sezonu nasıldır normal şartlarda? 2019 haziran ayının sonunda kampa girersin 2020 mayısta sezon biter. Bence bu etkinlik de öyle olmalı ama yine de siz bilirsiniz.

@xdragxx @Tolstoyevski

Ya bak cidden kusura bakma ama her gelen öneri ile kural değiştirilmez.
Bir kural koyarsın en başta, insanlar ona göre önerilerini gönderir. Yıl olayı zaten çok saçma, burada sadece iyi oyuncu diye bir dakikalık ekran süresi olan oyuncu bile önerilecek.

@xdragxx @Tolstoyevski
Dosi hanım verdi cevabını
Sezon değil yıl bakıyoruz ve bu şekilde Metin Akpınar da listeye girmiş oluyor

Reactions: Dosi
Dosi hanım verdi cevabını
Sezon değil yıl bakıyoruz ve bu şekilde Metin Akpınar da listeye girmiş oluyor

Ben oy kullanmıyorum, vizyon tarihi 2018 olan bir filmin oyuncusunu 2019-2020 adı altında yapılan bir etkinliğe alamazsınız. Ulan bir de bu saçma öneriyi sen yapıyorsun, vallahi kanım dondu...

Kural değil bu izlemiş kelimesini koyuyorum.
Metin Akpınar konusunda benim için sorun yok yani istenmiyorsa almam ama başlanmayan bir projeden bir ismi listeye koymak çok saçma

Ben oy kullanmıyorum, vizyon tarihi 2018 olan bir filmin oyuncusunu 2019-2020 adı altında yapılan bir etkinliğe alamazsınız. Ulan bir de bu saçma öneriyi sen yapıyorsun, vallahi kanım dondu...
Bak bak triplere bak. Triplok... Ulan 2019'da ekranda olacak diyor işte. Dizilerin de çoğu 2019 öncesinde başlamış ama 2019'da devam ediyor sonuçta. Baktığımız şey bu işte. Ne kanın donacak

Reactions: Sherlock
Metin Akpınar konusunda benim için sorun yok yani istenmiyorsa almam ama başlanmayan bir ismi listeye koymak çok saçma
Dosi hanım konuda 7-8 kişi fikrini söyledi.
Ozan ben Sherlock Tolsto olmaması gerektiğini sen Bully ve Masecre de olması gerektiğini iddia ediyorsunuz. Yani bu kadar arafta bırakacak bir durum varsa alınmaması çok daha sağlıklı.

Bence yıl olarak belirlense daha iyi olurdu, sezon olacaksa liste dışı kalması gelmesi gerekenler olabilir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un liste dışı kalmasını açıklayın hadi milli iradeye.
@Dosi

Reactions: Dosi and Sherlock
Metin Akpınar konusunda benim için sorun yok yani istenmiyorsa almam ama başlanmayan bir ismi listeye koymak çok saçma

Yahu ben oyuncudan bağımsız konuşuyorum, kimse girip bakmıyor sanırım ama filmin vizyon tarihi bu:

Kural konusunda sezon önerisini sundum, @bazinga da sundu hatta. Kabul ettin.

Reactions: Dosi
Bu kaosta herkesin atladığı şey, 2020'nin sadece Ocak ve Şubat'tan ibaret olması. Bu dönemlerde çıkan sinema filmleri ve diziler de 2019 çıkışlı. Mart-Nisan-Mayıs-Haziran hepsini Covid19 iptal etti.

Yani sezonluk olacak olsa bile, 2019-2020 sezonunu 2018-2019 sezonuyla ya da 2017-2018 sezonuyla eşit değerlendirmek adil olmaz. Çünkü,

2017-2018 sezonu: 2017 Eylülde başladı- 2018 Haziranda bitti (9 Ay)
2018-2019 sezonu: 2018 Eylülde başladı - 2019 Haziranda bitti olarak kabul ediliyor? (9 Ay)
2019-2020 sezonu: 2019 Eylülde başladı - 2020 Şubatta bitti. (5-6 ay)

O yüzden bu sezonu 2019-2020 sezonu değil 2019-2020 senesi olarak görmek benim fikrimce daha adil.

@Sherlock @MasacRE @Dosi

Reactions: Dosi and MasacRE
Bak bak triplere bak. Triplok... Ulan 2019'da ekranda olacak diyor işte. Dizilerin de çoğu 2019 öncesinde başlamış ama 2019'da devam ediyor sonuçta. Baktığımız şey bu işte. Ne kanın donacak

Triple alakası yok, bir kural koyuluyor ama sonra o kurala bağlı kalınmıyor.
Ben 2019 yılında Ezel'in tekrarlarını izledim, Barış Falay'ı da alalım lütfen o zaman? Geçenlerde Şener Şen'in Eşkıya filmini de izlemiştim, onu da alalım lütfen.
@Dosi

Hepsini geçtim filmin vizyon tarihi 2018...

Reactions: MasacRE and xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...