2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya olay o değil. Barış Falay alınmadığı zaman şöyle dendi biz sezon sezon bakıyoruz futbol sezonu gibi düşün. Metin Akpınar'ın filmi 2018-2019'a mı yakın 2019-2020'ye mi?
Sezon olarak düşün derken yani etkinlik başladığı zamanki süre en son oluyor.
İlk etkinlikten dolayı ve 2019 ağırlıklı olacağı için Metin Akpınar senin önerinden daha mantıklı oluyor.
Ya başlanmamış ve 100% olacağı net olmayan bir projeden söz etmektesin. Dizinin Ocak 2021'e ertelenmeyeceği ne malum??

Ya olay o değil. Barış Falay alınmadığı zaman şöyle dendi biz sezon sezon bakıyoruz futbol sezonu gibi düşün. Metin Akpınar'ın filmi 2018-2019'a mı yakın 2019-2020'ye mi?
Bana kalırsa ikisinde de sakınca yok ama Barış Falay 2018-2019'da bile yoktu sanırım? Onda olsa haklısın, ama Metin Akpınar 19 senesinde sinemada görülmüş. Bir de 2019-20 dönemi diye bir dönem olduğuna inanmıyorum virüs yüzünden. Eğer dönemin başlangıcı 2019 Eylül ise, 3-5 aylık bir dönem olmuş olur.

Tamam alın Metin Akpınar'ı ne diyim
Bana Barış Falay'ı veto ederken 2018-2019, 2019-2020 diye güzel bir şekilde açıkladınız şu anda onla ters konuşuyorsunuz onu bilin ama.

Cidden öneri falan yok artık benden ya yoruldum 1 kez haklı çıkmaya yakın oluyorum yine başa dönüyoruz son derece rahatsızım son.

Reactions: Dosi
Değilim artık....
Benden cidden bukadar.
Bu tür fikir tartışmaları etkinliklerin tadı tuzu, tamam kaos bazen yorucu oluyor farkındayım ama yok öyle hemen ateşe vermek, pes etmek... Israr var, teklif yok o yüzden kabul etmiyoruz Mikasa olmamanı. Don't...
@Sherlock

Reactions: Dosi and Sherlock
2019/2020 sezonunu baz alarak en iyi yerli oyuncuyu seçeceğiz. Dizi/film ayrımı yapmıyoruz. Bunlar net ve bariz olan kurallarımız, benim anladığım bu. Buna göre vizyon tarihi 2018 Aralık olan bir filmden herhangi bir oyuncuyu etkinliğe alamayız, çünkü kurala aykırı bir durum ortaya çıkarır bu. Durum bu kadar net, kimseye sormana falan gerek yok bunu @Dosi. Neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım.

Bir ekleme yapayım, bunun kadın oyuncu versiyonu için de bir konu açmalısın bence ve her sene en iyi oyuncuyu forum olarak belirlemeliyiz. Bunu da eklemiş olayım. Böylece bu sene önerilemeyen oyuncular önümüzdeki sezon önerilebilir ve kimse sevdiği/beğendiği oyuncuyu bu etkinliğe dahil etmek için bu kadar uğraşmaz.

Cidden öneri falan yok artık benden ya yoruldum 1 kez haklı çıkmaya yakın oluyorum yine başa dönüyoruz son derece rahatsızım son.
Bende yoruldum benden bukadar.

Ya siz de küsüp küsüp durmayın, aranızda anlaşmışsınız gibi aynı mesajları yazıp duruyorsunuz zaten.
Elbette insanlar sevdiği/beğendiği oyuncuyu bir şekilde etkinliğe dahil etmeye çalışacak, kurallar neticesinde değerlendirilecek ve alınıp/alınmayacağına karar verilecek. Kasmayın bu kadar, sakin olun.

Reactions: Dosi and xdragxx
Ben küsmedim ama dosi küstü galiba

Reactions: Dosi and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...