'En Favori Ekran Yüzü 2014' Final (Kenan İmirzalıoğlu - Kenan Işık)

En Favori Ekran Yüzü 2014'ün Şampiyonu Kim Olsun?

• Kenan İmirzalıoğlu

Oy: 16 39.0%
  • Kenan Işık

Oy: 25 61.0%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Kenan Isika acil sifalar diliyorum ama oyum Kenan Imirzaliogluna

finala gelmeyi başaran iki kenanıda çok seviyorum ben oyumu imirzalıoğludan yana kullandım deli yürek zamanından beridir hayranlıkla takip ediyorum kenancığımı:love1::love1:
anket sonuclarınada şaşırmadım kenan ışığa durumudnan dolayı detek verilmeside çok normal bence :bhr::bhr:

finala gelmeyi başaran iki kenanıda çok seviyorum ben oyumu imirzalıoğludan yana kullandım deli yürek zamanından beridir hayranlıkla takip ediyorum kenancığımı:love1::love1:
anket sonuclarınada şaşırmadım kenan ışığa durumudnan dolayı detek verilmeside çok normal bence :bhr::bhr:
Ama Işık'a destek verilmesini isteyen sendin önceki tur :F

by tapatalk

Normalde Kenan İmirzalıoğlu nu daha çok severdim hayran olduğum bi isimdi ama karadayı dizisiyle babayiğitlik durumundan aşk adamı kıvamına gelmesi beni soğuttu üstüne bir de uyuşturuyla adının anılması falan gözümde değerini düşürdü yine de seviyorum tabi ama eskisi gibi büyük bi hayranlık yok
özellikle bu dizideki rolünü hiç beğenmiyorum umarım bu sene biterde eskisi gibi sağlam bi diziyle tekrar gönülleri feth eder

oyum hemşehrim büyük usta örnek isim Kenan Işık'a..

hemşerime acil şifalar diliyorum İnşallah biran önce sağlığına kavuşur

yani cnm diğer elemelerde ben kenan ışığada destek verdim yanı oyüzden şuanda diğer kenana destek vermek istedim 🙂🙂 sende istediğin gibi içinden geldiği gibi kullanman daha doğru tabikide🙂🙂
Oyum bişeyi değiştirmeyecek gibi hem İmirzalioğlu karşitlari var herşeye rağmen :X en tarafsızım diyen de en kararsızım diyen de Işık'a oy atacağindan sonuç belli:X

İki kenanı da severim ancak kenan imirzalıoğlunu tek geçerim. Oyum imirzalıoğluna 🙂