Ama Işık'a destek verilmesini isteyen sendin önceki turfinala gelmeyi başaran iki kenanıda çok seviyorum ben oyumu imirzalıoğludan yana kullandım deli yürek zamanından beridir hayranlıkla takip ediyorum kenancığımı
anket sonuclarınada şaşırmadım kenan ışığa durumudnan dolayı detek verilmeside çok normal bence![]()
evet ama kenan imirzalıoğlu yoktu ozamanAma Işık'a destek verilmesini isteyen sendin önceki tur
by tapatalk
Senin o yorumun yuzunden vicdan azabı cekmiştimevet ama kenan imirzalıoğlu yoktu ozaman![]()
yani cnm diğer elemelerde ben kenan ışığada destek verdim yanı oyüzden şuanda diğer kenana destek vermek istedim 🙂🙂 sende istediğin gibi içinden geldiği gibi kullanman daha doğru tabikide🙂🙂Senin o yorumun yuzunden vicdan azabı cekmiştim![]()
Oyum bişeyi değiştirmeyecek gibi hem İmirzalioğlu karşitlari var herşeye rağmenyani cnm diğer elemelerde ben kenan ışığada destek verdim yanı oyüzden şuanda diğer kenana destek vermek istedim 🙂🙂 sende istediğin gibi içinden geldiği gibi kullanman daha doğru tabikide🙂🙂