Yahhhh ne cevaplar geliyor aklıma ama işte forum kuralları 🤣🤪🤣Ama karşı tarafa oy vermişsin. Magnumcu değil miydin sen?
------
Daha çok yediğine oy vermelisin tabii ki.
Yahhhh ne cevaplar geliyor aklıma ama işte forum kuralları 🤣🤪🤣Ama karşı tarafa oy vermişsin. Magnumcu değil miydin sen?
------
Yanlış etiketlediğin için adamlara bildirim gitmedi final turuna kadarHadi oradan leeee, ikiside kapı gibi etiketli 🤣🤣🤣🤣🤣
Bademli nin tadını pek beğenmedim, affet seni satmış değilim.Ama karşı tarafa oy vermişsin. Magnumcu değil miydin sen?
------
Yok kalsın uzmanlık alanım.
Canın saolsun yoldaşım takılıyorum satma diye bir şey yokBademli nin tadını pek beğenmedim, affet seni satmış değilim.
------
Yok kalsın uzmanlık alanım.@The_Erinch
Sen vurduğun yerde gül biter be kardeşim kütüklerden bir sana sonsuz kredim var.Çünkü hızlı geri dönüyorsun.Canın saolsun yoldaşım takılıyorum satma diye bir şey yok
Sen Doublecıydın evet onu da Badem eledi ve finale kaldıBakalım kazanan hangi dondurma olacak
Dizi ve dondurma finalinde aynı tarafta yer alarak 2'de 2 yaptıkseçmesi zordu çünkü ikisinide hakim değilim . Cornetto tarzı daha çok yedim burada ama bu çikolatalı, ben sevmem öyle.
Diğerininde dışı kötü içi iyi gibi. İkisi arasında bademliyi yerdim olsaydı
------
Aslında bu yaz magnum yedim şu minik olanlar. Bir arkadaş her geldiğinde getirdi bize ama bademli denedim mi, var mıydı arasında hatırlamıyorumkarışık bir paketti
Aslında bu forumda beni üzen... Foruma hergün girip, bildirimleri gördüğü halde sadece 3 saniye ayıramayanlar 🤷🤷🤷🤷Yanlış etiketlediğin için adamlara bildirim gitmedi final turuna kadarFinalde oy versinler bari
Dimi altı üstü 1 oy vereceksin saniyelik işAslında bu forumda beni üzen... Foruma hergün girip, bildirimleri gördüğü halde sadece 3 saniye ayıramayanlar 🤷🤷🤷🤷
Ulaşacaksın.Dimi altı üstü 1 oy vereceksin saniyelik işBakalım 4 gün sürecek final oylamasında rekor oya ulaşabilecek miyiz
Badem her alanda her türlü winnerdır
Kazanabilecek tek badem magnum bademdir. Diğer badem efendiye şampiyonluk yok dahaBadem her alanda her türlü winnerdır
Badem’den sonra Adem’in de şampiyonluğu yakın, meşaleleri yakın
Badem burda kaybederse benim winner sözü de çöp olacakKazanabilecek tek badem magnum bademdir. Diğer badem efendiye şampiyonluk yok daha
4 yarı finalistin 3 tanesi magnum iken şampiyonluk gelmezse rezillik olurBadem burda kaybederse benim winner sözü de çöp olacakGaza gelip erken konuştuk ya terse döner şimdi işlerŞerefli ikincilik loading…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?