Bully Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 79,457 Reaksiyon puanı 56,122 Puanı 1,060 8 Eylül 2024 #41 RüzgarGülü' Alıntı: Kornrtto da güzel sıkıntı yok Çok iyi ya cidden mi çıktı araba @Bully Genişletmek için tıkla ... Çıktı tabii ki Magnum'dan araba kazandım, krediyi @The_Erinch in bankadan çektim, finalde Cornetto'ya oy vereceğim bu yüzden Reactions: RüzgarGülü and The_Erinch
RüzgarGülü' Alıntı: Kornrtto da güzel sıkıntı yok Çok iyi ya cidden mi çıktı araba @Bully Genişletmek için tıkla ... Çıktı tabii ki Magnum'dan araba kazandım, krediyi @The_Erinch in bankadan çektim, finalde Cornetto'ya oy vereceğim bu yüzden
tekin Aktif Üye Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 2,078 Reaksiyon puanı 2,839 Puanı 259 8 Eylül 2024 #42 MasacRE' Alıntı: Cornetto değil de buz parmak yerine gelmeli. Buz parmağın ne işi var burada, dondurma demeye bin şahit isteyen çoluk çocuk şeysi Ee hak ediyor ama. Türkiye'de dondurma iki ana kategoriden oluşur. Magnum ve diğerleri @The_Erinch Genişletmek için tıkla ... buz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karamele
MasacRE' Alıntı: Cornetto değil de buz parmak yerine gelmeli. Buz parmağın ne işi var burada, dondurma demeye bin şahit isteyen çoluk çocuk şeysi Ee hak ediyor ama. Türkiye'de dondurma iki ana kategoriden oluşur. Magnum ve diğerleri @The_Erinch Genişletmek için tıkla ... buz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karamele
MasacRE Favori Üye Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 32,979 Reaksiyon puanı 29,328 Puanı 1,059 8 Eylül 2024 #43 tekin' Alıntı: buz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karamele Genişletmek için tıkla ... Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale Reactions: tekin
tekin' Alıntı: buz parmak zaten elenmiş kornettoya rakip olamamış, biz tur atlayan kornettoyu elemeden yer açamayız karamele Genişletmek için tıkla ... Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale
tekin Aktif Üye Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 2,078 Reaksiyon puanı 2,839 Puanı 259 8 Eylül 2024 #44 MasacRE' Alıntı: Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale Genişletmek için tıkla ... şu anda oylamada üç magnuma rağmen magnum garanti kazanır diye bakma ben oylamada gidişatı değiştirebilirim? cornetto asla kazanmamalı dediğim an bir çok arkadaşımız cornettoyu işaretleyecektir forumda sevenlerim çoktur Reactions: MasacRE
MasacRE' Alıntı: Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale Genişletmek için tıkla ... şu anda oylamada üç magnuma rağmen magnum garanti kazanır diye bakma ben oylamada gidişatı değiştirebilirim? cornetto asla kazanmamalı dediğim an bir çok arkadaşımız cornettoyu işaretleyecektir forumda sevenlerim çoktur
The_Erinch Konu Sahibi Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,325 Reaksiyon puanı 33,274 Puanı 1,060 Konum Manisa 8 Eylül 2024 #45 MasacRE' Alıntı: Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale Genişletmek için tıkla ... Bakalım yarı finalde hangi Magnum, hangisini yiyecek. Reactions: MasacRE
MasacRE' Alıntı: Yarı final için bakınca öyle doğru. Zaten karamel yazılmış olsa şu an 4 tane magnum ile girmiştik yarı finale Genişletmek için tıkla ... Bakalım yarı finalde hangi Magnum, hangisini yiyecek.
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,593 Reaksiyon puanı 32,594 Puanı 1,060 8 Eylül 2024 #46 The_Erinch' Alıntı: Ooooo Utku Beyler Oy Vermişler 😂😁🤣 Genişletmek için tıkla ... Kim ispiyonladı acaba ?
The_Erinch' Alıntı: Ooooo Utku Beyler Oy Vermişler 😂😁🤣 Genişletmek için tıkla ... Kim ispiyonladı acaba ?