Burada da MAGNUM KARAMEL olmalıydı... Güzelim dondurmayı nerede elediniz vicdansızlarALLAH dan burada Magnum yok...
Yoksa yarışma en iyi magnum çeşidine dönecekmiş....
Burada da MAGNUM KARAMEL olmalıydı... Güzelim dondurmayı nerede elediniz vicdansızlarALLAH dan burada Magnum yok...
Yoksa yarışma en iyi magnum çeşidine dönecekmiş....
Bugün denedim buz parmak meybuzdan bile kötü geldi tadi. Eskiden meyvu suyu ile yapardık ona benziyor tadı. Keyif vermedi. Damak tadına uygun değil. İlk parmaktan başladım yalamaya dondurmanınburda magnum olmadığı için mecburen kornetto dedik @RüzgarGülü
Magnum Karamel önerilmedi yoksa o da burada olurduBurada da MAGNUM KARAMEL olmalıydı... Güzelim dondurmayı nerede elediniz vicdansızlar
zaten oylamada darbeyi almış bir darbede sen vurdunBugün denedim buz parmak meybuzdan bile kötü geldi tadi. Eskiden meyvu suyu ile yapardık ona benziyor tadı. Keyif vermedi. Damak tadına uygun değil. İlk parmaktan başladım yalamaya dondurmanın
Magnum karamel nasıl önerilmez bu ne rezilliktir 😱Magnum Karamel önerilmedi yoksa o da burada olurdu
kolayı var kornettoyu silip magnum eklesinler ben varım, bende karameli önemli değil magnum olması yeterli sayılırMagnum karamel nasıl önerilmez bu ne rezilliktir 😱
Etkinliğe magnum karamel eklemesi yapılarak en baştan tekrarlanmasını talep ediyorum sayın yönetici @The_Erinch
@The_Erinch in yüreğine mi indirecen senMagnum karamel nasıl önerilmez bu ne rezilliktir 😱
Etkinliğe magnum karamel eklemesi yapılarak en baştan tekrarlanmasını talep ediyorum sayın yönetici @The_Erinch
Beyefendi totonu kaldırıp foruma gelseydinnnnn, önerirdinnn canımmm..Magnum karamel nasıl önerilmez bu ne rezilliktir 😱
Cornetto değil de buz parmak yerine gelmeli. Buz parmağın ne işi var burada, dondurma demeye bin şahit isteyen çoluk çocuk şeysikolayı var kornettoyu silip magnum eklesinler ben varım, bende karameli önemli değil magnum olması yeterli sayılır
Ee hak ediyor ama. Türkiye'de dondurma iki ana kategoriden oluşur. Magnum ve diğerleri @The_Erinch@The_Erinch in yüreğine mi indirecen sen
Zaten 3 Magnum, 1 Cornetto yarı finali olacağı için üzgün 4 Magnum olsa serum takardık artık ona
Hade leyynnnnn, sen sarı şortla gezerken Magnumu vardı 😁😁😁😁😁😁😁😁Cornetto değil de buz parmak yerine gelmeli. Buz parmağın ne işi var burada, dondurma demeye bin şahit isteyen çoluk çocuk şeysi
Ee hak ediyor ama. Türkiye'de dondurma iki ana kategoriden oluşur. Magnum ve diğerleri @The_Erinch
Magnum çocukluğumuzdan beri var abi daha o kadar yaşlanmadık bizHade leyynnnnn, sen sarı şortla gezerken Magnumu vardı 😁😁😁😁😁😁😁😁
Meybuz vardı, renkli renkli bilir misin 🤣🤣🤣Magnum çocukluğumuzdan beri var abi daha o kadar yaşlanmadık biz
Bilirim evet ama bırakalım bu nostaljik ayakları, magnum hepsini ezer geçerMeybuz vardı, renkli renkli bilir misin 🤣🤣🤣
Magnum çubuğu ile boğacam seni 🤣🤣🤣🤣Bilirim evet ama bırakalım bu nostaljik ayakları, magnum hepsini ezer geçer
Çubuğu ziyan etme abi bakarsın araba çıkarMagnum çubuğu ile boğacam seni 🤣🤣🤣🤣
@Bully çıkmış diyorlar 🤪Çubuğu ziyan etme abi bakarsın araba çıkar
Nerden bildin Magnum'dan araba kazandığımı 😱 Şampiyon Magnum yazdıracağız o yüzden@Bully çıkmış diyorlar 🤪
Vergisini ödemek için benim bankadan kredi öekip, arabayı satıp dünyayo gezdin olmmm 🤣🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤪Nerden bildin Magnum'dan araba kazandığımı 😱 Şampiyon Magnum yazdıracağız o yüzden
Aa çaktırmasana abi Doğru krediyi senin bankadan çektim, Cornetto'yu şampiyon yapabiliriz o yüzdenVergisini ödemek için benim bankadan kredi öekip, arabayı satıp dünyayo gezdin olmmm 🤣🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤪
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü
Kornrtto da güzel sıkıntı yokzaten oylamada darbeyi almış bir darbede sen vurdun
yalnız şu kornettoyu kurtarmamızın sonu kötü bitmesin güzelim magnumlardan sıyrılıp şampiyon olursa kendimizi yakmış oluruz
Çok iyi ya cidden mi çıktı araba @BullyVergisini ödemek için benim bankadan kredi öekip, arabayı satıp dünyayo gezdin olmmm 🤣🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤪
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü