Onlar da yoklar ortalıkta. Eğer akşama kadar piyasaya çıkmazlarsa Yalçın abiye başvuracağım , o bulur.@Dosi @Tolstoyevski yoğunluğum dolayısıyla birkaç gün yoktum.Etkinlik fevkaladeydi.
Yalçın'ın devri geçeli çoook oldu. @Tolstoyevski @DosiOnlar da yoklar ortalıkta. Eğer akşama kadar piyasaya çıkmazlarsa Yalçın abiye başvuracağım , o bulur.
Tabii ki biz kazanacaktık. Ya ne olacaktı... Başlıkta da yazdığı gibi, bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyii yeeaavrumm
Canım yoldaşım.Kütüğe verdin gene ayarı.Tabii ki biz kazanacaktık. Ya ne olacaktı... Başlıkta da yazdığı gibi, bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyii yeeaavrumm
@Maskeli Fedai sen de dön artık be adam. BURHAN'ımı kutlamanı bekliyorum senden...
------
@Dosi @Tolstoyevski sizin de emeklerinize sağlık. DosiTols ikilisi olarak yine çok başarılı bir etkinliğe imza attınız
Neyseki kaçırmadın oylamayı. Boşuna 1 oy 1 oydur denmiyor bizi en yoran etkinlik oldu ve bu yüzden artık kenara çekiliyoruz uzuuuuuuuun bir süreliğineTabii ki biz kazanacaktık. Ya ne olacaktı... Başlıkta da yazdığı gibi, bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyii yeeaavrumm
@Maskeli Fedai sen de dön artık be adam. BURHAN'ımı kutlamanı bekliyorum senden...
------
@Dosi @Tolstoyevski sizin de emeklerinize sağlık. DosiTols ikilisi olarak yine çok başarılı bir etkinliğe imza attınız