batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,917
- Puanı
- 1,061
Bihter'e oy niye verdim anlamadım yorgunluğuma denk gelmiş. Önceki tur oy vermemiştim halbuki
Ah ah.. Bihter tur atlamamalı..Bihter'e oy niye verdim anlamadım yorgunluğuma denk gelmiş. Önceki tur oy vermemiştim halbuki
Kaderi Eyşan gibi olmalıAh ah.. Bihter tur atlamamalı..
@phoebebuffay 'in tüm sevdiği karakterleri postalıyoruz sıra Bihter'e geldiKaderi Eyşan gibi olmalı
@phoebebuffay 'in tüm sevdiği karakterleri postalıyoruz sıra Bihter'e geldi
Ferhunde mi ne vardı ne oldu ona sahiKaderi Eyşan gibi olmalı
Bir yerlerde yok olmuştur kesin @phoebebuffay üzülme..Ferhunde mi ne vardı ne oldu ona sahi
Bir yerlerde yok olmuştur kesin @phoebebuffay üzülme..
Sırf Bihter tur geçsin diye bana çok gülüyorum dediği Cevahir reise oy vermemiş...@phoebebuffay 'in tüm sevdiği karakterleri postalıyoruz sıra Bihter'e geldi
Strateji yapmış hain..Sırf Bihter tur geçsin diye bana çok gülüyorum dediği Cevahir reise oy vermemiş...
Benim rahat etmediğim dünyada kimse ıstrahat edemez.. @xdragxxO değil de Laz Ziya ne efsane adamdı...
Testere Necmi: Hasım geldin, dost git.
Laz Ziya: Dostum olmaz, hasmım yaşamaz!
@Maskeli Fedai @BARON男爵 @xdragxx @Gerekli24 @The_Erinch @Dosi
O değil de KV ilk 97 özellikle ilk 55 bölüm tam @xdragxx 'lık dizi aslında, bi 5-10 bölüm izlese akıp gidecek de işte... Bölümler de 55 dk bu arada, uzun da değil
Biraz daha kafayı toplayım izlerim belki Şu anda stresimi sadece Seinfeld atıyor...O değil de KV ilk 97 özellikle ilk 55 bölüm tam @xdragxx 'lık dizi aslında, bi 5-10 bölüm izlese akıp gidecek de işte... Bölümler de 55 dk bu arada, uzun da değil
Biraz daha kafayı toplayım izlerim belki Şu anda stresimi sadece Seinfeld atıyor...
Youtube'dan izleme bu arada, hem ses hem görüntü çağ dışı Bir şekilde şey ederiz, detaylara girmeyelim şimdi@xdragxx ilk 55 bölümü izlesin iddia ediyorum forumda Vadi Vadi diye dolaşır..
Ferhunde iyiydi be :S elendi mi cidden 😱Ferhunde mi ne vardı ne oldu ona sahi
Yok meğer elenmemiş aslında, benim kafa gidik anlaşılan acıkınca böyle oluyorumFerhunde iyiydi be :S elendi mi cidden 😱
@Maskeli Fedai o goygoylar boşunamıydıYok meğer elenmemiş aslında, benim kafa gidik anlaşılan acıkınca böyle oluyorum