@Dosi @Tolstoyevski yasak değil mi şu hareket.. Ağlak dizinin ağlak fanı işte ne olacakEtkinlik barzo mafya karakterleriyle dolmuş, kadın karakter kalmamış resmen. Ferhunde'ye oy atın, cinsiyetçilik yapmayın...
Ohoooo ben el çekince iyice kurallar da çiğnenmiş. Raporunu gördüm düşmüş yönetime. Yönetimce @phoebebuffay 'a ne tür bir ceza verileceğine karar veririz@Dosi @Tolstoyevski yasak değil mi şu hareket.. Ağlak dizinin ağlak fanı işte ne olacak
@Dosi @Tolstoyevski yasak değil mi şu hareket.. Ağlak dizinin ağlak fanı işte ne olacak
Ben kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor.Ohoooo ben el çekince iyice kurallar da çiğnenmiş. Raporunu gördüm düşmüş yönetime. Yönetimce @phoebebuffay 'a ne tür bir ceza verileceğine karar veririz
Sende @Maskeli Fedai gibi rapor tuşuna bas. Senden oy dillendiği mesajı rapor et gerekli işlemi yaparız @TolstoyevskiBen kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor.
Neyse bu şaibeli ve içine hile hurda karışmış etkinliğin sonuçlarını dikkate almıyoruz zaten. Etkinliğin gerçek finali Bihter-Ferhunde finalidir... @serhatt
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Daima yanındayım bu yolda.Ben kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor.
Neyse bu şaibeli ve içine hile hurda karışmış etkinliğin sonuçlarını dikkate almıyoruz zaten. Etkinliğin gerçek finali Bihter-Ferhunde finalidir... @serhatt
Ben kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor.
Sevdiğim isimler finale çıkamayınca ben.. Bihter ve Ferhunde'ye bu tur tekmeyi vurdukSende @Maskeli Fedai gibi rapor tuşuna bas. Senden oy dillendiği mesajı rapor et gerekli işlemi yaparız @Tolstoyevski
Gerek yok, kalsın. Basit bir mafya dizisi uğruna insanları banlatmayalım. @Maskeli Fedai de sevinsin kendi kendine.Sende @Maskeli Fedai gibi rapor tuşuna bas. Senden oy dillendiği mesajı rapor et gerekli işlemi yaparız @Tolstoyevski
@serhatt yakında sana şöyle bir tekmeyi vuracak.Sevdiğim isimler finale çıkamayınca ben.. Bihter ve Ferhunde'ye bu tur tekmeyi vurduk
Ahahahahha basit bir ağlak dizi için beni sattın utanmaz kız.. Forumu bu kadar hayat merkezinize de almayın etkinlik için @serhatt adam vuracak kıvama geldiGerek yok, kalsın. Basit bir mafya dizisi uğruna insanları banlatmayalım. @Maskeli Fedai de sevinsin kendi kendine.
------
@serhatt yakında sana şöyle bir tekmeyi vuracak.
@Maskeli Fedai melununa gereken ceza verilecek.Gerek yok, kalsın. Basit bir mafya dizisi uğruna insanları banlatmayalım. @Maskeli Fedai de sevinsin kendi kendine.
------
@serhatt yakında sana şöyle bir tekmeyi vuracak.
Kendini adam diye nitelemene üzüldüm zira bizim gözümüzde öyle değilsin. @phoebebuffayAhahahahha basit bir ağlak dizi için beni sattın utanmaz kız.. Forumu bu kadar hayat merkezinize de almayın etkinlik için @serhatt adam vuracak kıvama geldi
O bir kütüktür.@Maskeli Fedai melununa gereken ceza verilecek.
------
Kendini adam diye nitelemene üzüldüm zira bizim gözümüzde öyle değilsin. @phoebebuffay
İnsan olmadığı kesin de..O bir kütüktür.
Bihter ve Ferhunde yok oldu..@Maskeli Fedai melununa gereken ceza verilecek.
------
Kendini adam diye nitelemene üzüldüm zira bizim gözümüzde öyle değilsin. @phoebebuffay
Onlar hep var da yok olan sen oldun.Bihter ve Ferhunde yok oldu..
Etkinlikten elendiler ne yazık ki Ben ise dolu dizgin yoluma devam ediyorumOnlar hep var da yok olan sen oldun.
Pardon da nerede dolu dizgin devam ediyorsun, tols seni silindir gibi ezip geçti.Etkinlikten elendiler ne yazık ki Ben ise dolu dizgin yoluma devam ediyorum
Maskeyevski olarak ortaklaşa bu kararı aldık @Dosi @TolstoyevskiPardon da nerede dolu dizgin devam ediyorsun, tols seni silindir gibi ezip geçti.
Biz de istesek oy toplarız da bir etkinlik için senin gibi çirkefleşmeye gerek yok. Zaten Bihter ve Ferhunde bu şaibeli etkinliğe fazla geldi, elenmeleri en hayırlısı olur. Saçma sapan karakterlerle adları daha fazla yan yana gelmemeli... @serhattBihter ve Ferhunde yok oldu..
Biz de istesek oy toplarız da bir etkinlik için senin gibi çirkefleşmeye gerek yok. Zaten Bihter ve Ferhunde bu şaibeli etkinliğe fazla geldi, elenmeleri en hayırlısı olur. Saçma sapan karakterlerle adları daha fazla yan yana gelmemeli... @serhatt
Kıvır kıvır.Maskeyevski olarak ortaklaşa bu kararı aldık @Dosi @Tolstoyevski
Bu arada sen daha çeyrek bile göremedin Ne konuşuyorsun