En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 1. Grup 📺

Hangi 3 Unutulmaz Karakter Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Behlül
Mecnun
Cengiz

@Dosi @Tolstoyevski yasak değil mi şu hareket.. :A Ağlak dizinin ağlak fanı işte ne olacak :A
Ohoooo ben el çekince iyice kurallar da çiğnenmiş. Raporunu gördüm düşmüş yönetime. Yönetimce @phoebebuffay 'a ne tür bir ceza verileceğine karar veririz :A
Ben kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. :A @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor. :A

Neyse bu şaibeli ve içine hile hurda karışmış etkinliğin sonuçlarını dikkate almıyoruz zaten. Etkinliğin gerçek finali Bihter-Ferhunde finalidir... @serhatt

Ben kimseyi etiketlemeden şakasına Ferhunde'ye oy verin demişim en azından. :A @Maskeli Fedai direkt özel mesaj aracılığıyla insanlardan oy istiyor. :A

Neyse bu şaibeli ve içine hile hurda karışmış etkinliğin sonuçlarını dikkate almıyoruz zaten. Etkinliğin gerçek finali Bihter-Ferhunde finalidir... @serhatt
Sende @Maskeli Fedai gibi rapor tuşuna bas. Senden oy dillendiği mesajı rapor et gerekli işlemi yaparız :A @Tolstoyevski

Kesinlikle aynı fikirdeyim. :Z Daima yanındayım bu yolda. :Z

• Harika
Reactions: phoebebuffay

Sende @Maskeli Fedai gibi rapor tuşuna bas. Senden oy dillendiği mesajı rapor et gerekli işlemi yaparız :A @Tolstoyevski
Sevdiğim isimler finale çıkamayınca ben.. :A Bihter ve Ferhunde'ye bu tur tekmeyi vurduk :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Gerek yok, kalsın. Basit bir mafya dizisi uğruna insanları banlatmayalım. :A @Maskeli Fedai de sevinsin kendi kendine. :A
------

Sevdiğim isimler finale çıkamayınca ben.. :A Bihter ve Ferhunde'ye bu tur tekmeyi vurduk :A
@serhatt yakında sana şöyle bir tekmeyi vuracak. :A
yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC-yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BChayriye.gif

Gerek yok, kalsın. Basit bir mafya dizisi uğruna insanları banlatmayalım. :A @Maskeli Fedai de sevinsin kendi kendine. :A
------

@serhatt yakında sana şöyle bir tekmeyi vuracak. :A
yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC-yaprak-d%C3%B6k%C3%BCm%C3%BChayriye.gif
@Maskeli Fedai melununa gereken ceza verilecek. :Z
------

Ahahahahha basit bir ağlak dizi için beni sattın utanmaz kız.. Forumu bu kadar hayat merkezinize de almayın etkinlik için @serhatt adam vuracak kıvama geldi :A
Kendini adam diye nitelemene üzüldüm zira bizim gözümüzde öyle değilsin. :A @phoebebuffay

Bihter ve Ferhunde yok oldu..
Biz de istesek oy toplarız da bir etkinlik için senin gibi çirkefleşmeye gerek yok. :A Zaten Bihter ve Ferhunde bu şaibeli etkinliğe fazla geldi, elenmeleri en hayırlısı olur. Saçma sapan karakterlerle adları daha fazla yan yana gelmemeli... :A @serhatt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...