Süreyya ve yere göğe sığdıramadığınız Esma'nız var yeter o size.
Bir de ona sormak lazım, eğer kabul ederse eklerim.
Cidden Sanem diye biri var mı dizide ben bilmiyorum.
Süreyya ve yere göğe sığdıramadığınız Esma'nız var yeter o size.
Cumartesi reyting konularına bakman yeterli.Süreyya ve yere göğe sığdıramadığınız Esma'nız var yeter o size.
Jessica Mayi izlemeyen utansınİzlemese en favori oyuncuda oy kullanmaz herhalde.Saydığın dizileri 2 kişi izleyip listede olabiliyorsa YG de olmalı 6 kişi saydım çünkü.
@Billy Kane HBT'yi bıraktı.
Süreyyanın teyzesiCidden Sanem diye biri var mı dizide ben bilmiyorum.@cookies
aynen diğerleri bitti vatanım sensin ise devamlılığımı kaybettiğim bir dizi yani olsada olur olmasada
hiç erkek dizisi izlemiyorsun cnm @xemrexxx bile izliyor ama sen hep kadın dizileriaynen diğerleri bitti vatanım sensin ise devamlılığımı kaybettiğim bir dizi yani olsada olur olmasadaama fazilet hanımın kızları ve bodrumun kızları candır
ay biz yanyanayken hiç giyinik değilizki o da bişeyymievet @destere geçen gün söylemişti totosunun üstündeki doğum lekesini biliyormuşsun artık nasıl biliyorsan günahın boynuna
erkek dizisini kızlar izlesin sap izlemek istesem aynanın karşısına geçer saatlerce kendime bakarımhiç erkek dizisi izlemiyorsun cnm @xemrexxx bile izliyor ama sen hep kadın dizileri
hahha tamda ağzı sıkı birisine anlatıyorsun vlla bravoay biz yanyanayken hiç giyinik değilizki o da bişeyymi
erkek dizisini kızlar izlesin sap izlemek istesem aynanın karşısına geçer saatlerce kendime bakarım
Aşk ve Mavi' yi sırtlayan bir diğer kişi Cemal karakteri! Seni uyarmayan @denizz19 u kınıyorum.Grup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 28 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
- Kanal D: Adı Efsane, Arka Sokaklar, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, İsimsizler, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin
- Star TV: Anne, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Paramparça, Söz
- ATV: Aşk ve Mavi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler
- FOX: Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, No: 309, O Hayat Benim, Savaşçı
- Show TV: İçerde
- TRT 1: Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid
- PuhuTV: Fi
Kırgın Çiçekler - Anne - Çoban Yıldızı - Aşk ve Mavi - Adı Efsane - Kalbimdeki Deniz for ever
Asusuzda olmaz
Öptüm yanaktan.
heyecanla bekliyoruz ozaman
Yarışacak karakter sayısı 125'e çıktı. Yeni Gelin'den Hazar, Bella ve Türkmen Abla eklendi.Yeni Gelin'i de ekle. .ss
Her diziden 20 karakter yarışsa yıl sonuna kadar bitmez.
Asu karakterini zorla yaptirdilar sanki??Ben de seni kınıyorum bilmeden beni kınadığın için çünkü kura çekti Aserat
Biz zorla baskıyla iş yapmayız hakkımız neyse o Hasibe finaleAsu karakterini zorla yaptirdilar sanki??
Ali yi cikar Cemal i al.Yarışacak karakter sayısı 125'e çıktı. Yeni Gelin'den Hazar, Bella ve Türkmen Abla eklendi.
Ayrıca @xemrexxx'in erken favorisi Nevra (Poyraz Karayel) ve Hasibe (Vatanım Sensin) de yeni yarışmacılar arasında.
Her diziden 20 karakter yarışsa yıl sonuna kadar bitmez.
Asu karakterini zorla yaptirdilar sanki??
Başrolleri mecburen almak zorundayım. Cemal olmasa da Hasibe'niz var işte, ona yüklenirsiniz.Ali yi cikar Cemal i al.
Belki son bir iyilik yapıp alabilirim Cemal'i, ama torpil diye düşünülmesini istemiyorum.Ali yi cikar Cemal i al.
bizde 4 kisi almissin herkes 4 kisiyse belki anlarim ama 5 kisi olanlar olursa pek hosnut kalmamBaşrolleri mecburen almak zorundayım. Cemal olmasa da Hasibe'niz var işte, ona yüklenirsiniz.
Belki son bir iyilik yapıp alabilirim Cemal'i, ama torpil diye düşünülmesini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?