Listeleri hazırlamayı bitirdim ama yine de teşekkürler. Ama pek güncel değilmiş bu yüzden çok işe yaramaz sanırım.@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymiş sonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
Ekli dosyayı görüntüle 55087 Ekli dosyayı görüntüle 55088
@destere anne, fazilet hanım ve bodrum masalı izliyor@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymiş sonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
son 2-3 yıl demiyor muydu koudaListeleri hazırlamayı bitirdim ama yine de teşekkürler. Ama pek güncel değilmiş bu yüzden çok işe yaramaz sanırım.
kızz bu tee ekim ya da kasım ayı listesi@destere anne, fazilet hanım ve bodrum masalı izliyor
bliyoruz herhalde @destere yi yakından bliyorum demek istedimson 2-3 yıl demiyor muydu kouda
kızz bu tee ekim ya da kasım ayı listesi
Hhahah aa okadarda değil her dediğine bakma sen onunevet @destere geçen gün söylemişti totosunun üstündeki doğum lekesini biliyormuşsun artık nasıl biliyorsan günahın boynuna
Hayır bu yıl biten 2-3 sezonluk diziler dedim. Poyraz, Kiralık Aşk, Paramparça gibi.son 2-3 yıl demiyor muydu kouda
kızz bu tee ekim ya da kasım ayı listesi
Ben bunları ne ara izledim hiç hatırlamıyorum.@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymiş sonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
@Çiğdem- okalvanla hatılat şuna @EFE UYSAL
ayy bunun sattığı dizilerin listesi olmuş buBen bunları ne ara izledim hiç hatırlamıyorum.
ayy bunun sattığı dizilerin listesi olmuş bu
Aynen listedeki hiç bi dizinin sonunu getirmedim.@Çiğdem- okalvanla hatılat şuna @EFE UYSAL
dizi karekteri değilmiydiGrup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 24 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
- Kanal D: Adı Efsane, Arka Sokaklar, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, İsimsizler, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin
- Star TV: Anne, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Paramparça, Söz
- ATV: Aşk ve Mavi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler
- FOX: Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, No: 309, O Hayat Benim, Savaşçı
- Show TV: İçerde
- TRT 1: Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid
- PuhuTV: Fi
@denizz19 @Çiğdem- @Dosi @mrt-06 @vadikızı @Bully @EFE UYSAL @batuhankaralar @destere @MasacRE- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @Polat Şaşmaz @FaJi @papuleoo @Doğu @sokak sanati @pompy @DarkLeqenD @BesaleT @yakamoz-Asi @mesmeso61 @OzaN @cookies @turkuazz @MayısKralı @Ahmad @Billy Kane @MEnes @Sherlock @berkann @legolas9900 @ozmoturk @XanTier @tolgab @adventurous @gözlemci @Maskeli Fedai @yatutarsa @HachiKo @Tolstoyevski @jackass @zalim_firari @*YıldırıM* @Tzira @cevaa @ehsan7000 @Ice_Cool_23 @soo @Jonsnow @WesTxCoasT @Since2011 @GunesinOglu @DiziTutkunu
Grup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 28 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
- Kanal D: Adı Efsane, Arka Sokaklar, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, İsimsizler, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin
- Star TV: Anne, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Paramparça, Söz
- FOX: Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, No: 309, O Hayat Benim, Savaşçı
Kırgın Çiçekler - Anne - Çoban Yıldızı - Aşk ve Mavi - Adı Efsane - Kalbimdeki Deniz for everGrup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 28 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
Başrol olduğu için mecburen aldım, Asu'yu almadım. Diziyi de izlemiyorum zaten.Aferin. Emir Asu Zeynep Nihan alınsın bizden. Kemal'i alma
Masum standartlara uymuyordu.Blutvyi niye dışladınız?