Listeleri hazırlamayı bitirdim ama yine de teşekkürler. Ama pek güncel değilmiş bu yüzden çok işe yaramaz sanırım.@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymişsonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
Ekli dosyayı görüntüle 55087 Ekli dosyayı görüntüle 55088
@destere anne, fazilet hanım ve bodrum masalı izliyor@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymişsonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
son 2-3 yıl demiyor muydu koudaListeleri hazırlamayı bitirdim ama yine de teşekkürler. Ama pek güncel değilmiş bu yüzden çok işe yaramaz sanırım.
kızz bu tee ekim ya da kasım ayı listesi
bliyoruz herhalde @destere yi yakından bliyorum demek istedimson 2-3 yıl demiyor muydu kouda
Hhahah aa okadarda değil her dediğine bakma sen onunevet @destere geçen gün söylemişti totosunun üstündeki doğum lekesini biliyormuşsun artık nasıl biliyorsan günahın boynuna
Hayır bu yıl biten 2-3 sezonluk diziler dedim. Poyraz, Kiralık Aşk, Paramparça gibi.son 2-3 yıl demiyor muydu kouda
Ben bunları ne ara izledim hiç hatırlamıyorum.@Aserat kaknemi ilk hali şöyleymişsonra tablo yapmamışım kim neyi izlemiş diye
ayy bunun sattığı dizilerin listesi olmuş buBen bunları ne ara izledim hiç hatırlamıyorum.
ayy bunun sattığı dizilerin listesi olmuş bu
Aynen listedeki hiç bi dizinin sonunu getirmedim.
dizi karekteri değilmiydiGrup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 24 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
- Kanal D: Adı Efsane, Arka Sokaklar, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, İsimsizler, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin
- Star TV: Anne, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Paramparça, Söz
- ATV: Aşk ve Mavi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırgın Çiçekler
- FOX: Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, No: 309, O Hayat Benim, Savaşçı
- Show TV: İçerde
- TRT 1: Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid
- PuhuTV: Fi
@denizz19 @Çiğdem- @Dosi @mrt-06 @vadikızı @Bully @EFE UYSAL @batuhankaralar @destere @MasacRE- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @Polat Şaşmaz @FaJi @papuleoo @Doğu @sokak sanati @pompy @DarkLeqenD @BesaleT @yakamoz-Asi @mesmeso61 @OzaN @cookies @turkuazz @MayısKralı @Ahmad @Billy Kane @MEnes @Sherlock @berkann @legolas9900 @ozmoturk @XanTier @tolgab @adventurous @gözlemci @Maskeli Fedai @yatutarsa @HachiKo @Tolstoyevski @jackass @zalim_firari @*YıldırıM* @Tzira @cevaa @ehsan7000 @Ice_Cool_23 @soo @Jonsnow @WesTxCoasT @Since2011 @GunesinOglu @DiziTutkunu
Grup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 28 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
- Kanal D: Adı Efsane, Arka Sokaklar, Bodrum Masalı, Hayat Şarkısı, İsimsizler, Poyraz Karayel, Vatanım Sensin
- Star TV: Anne, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları, İstanbullu Gelin, Kara Sevda, Kiralık Aşk, Paramparça, Söz
- FOX: Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, No: 309, O Hayat Benim, Savaşçı
Kırgın Çiçekler - Anne - Çoban Yıldızı - Aşk ve Mavi - Adı Efsane - Kalbimdeki Deniz for everGrup eşleşmeleri yapıldı ve sonuç olarak 28 diziden toplam 120 karakter birincilik için mücadele verecek. İlk 4 grup 28 Nisan Cuma akşamı açılacak.
Yarışacak diziler:
Başrol olduğu için mecburen aldım, Asu'yu almadım. Diziyi de izlemiyorum zaten.Aferin. Emir Asu Zeynep Nihan alınsın bizden. Kemal'i alma
Masum standartlara uymuyordu.Blutvyi niye dışladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?