2017 En Favori Dizi Karakteri | 3. Tura Hazırlık

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,042
Puanı
1,061
En Favori Dizi Karakteri etkinliğinde 2. turu da gerimizde bıraktık. 60 karakterden 30'u 3. tura çıkmaya hak kazanırken geçen sefer olduğu gibi hangi dizinin kaç karakterini üst tura çıkardığını ve bununla birlikte birkaç istatistiği daha sizlerle paylaşmak istedim.
  • 3. tur için açılacak olan 6 gruptan 3'ü yarın, 3'ü ise Salı akşamı sizlerle olacak.
Hangi Dizi Kaç Karakteri Üst Tura Çıkardı?
  1. Poyraz Karayel - 5/6 (Poyraz, Ayşegül, Bahri, Sinan, Eda)
  2. İçerde - 4/4 (Sarp, Mert, Celal, Davut)
  3. EDHO - 3/4 (Meryem, İlyas, Ünal)
  4. Bodrum Masalı - 3/5 (Faryalı, Gözde, Su)
  5. Vatanım Sensin - 3/6 (Cevdet, Azize, Hasibe)
  6. Hayat Şarkısı - 2/3 (Hülya, Mahir)
  7. Kara Sevda - 2/3 (Emir, Zeynep)
  8. Kiralık Aşk - 2/4 (Koray, Neriman)
  9. Fi - 2/5 (Can, Duru)
  10. Cesur ve Güzel - 1/2 (Cesur)
  11. Söz - 1/2 (Çolak)
  12. Anne - 1/3 (Zeynep)
  13. Arka Sokaklar - 1/3 (Hüsnü)
Görüldüğü gibi Poyraz Karayel, İçerde ve EDHO gibi diziler gücünü korumaya devam ederken Vatanım Sensin, Fi gibi yapımların biraz güç kaybettiğini görüyoruz.

SIFIR ÇEKENLER
  1. İstanbullu Gelin - 0/2
  2. Kırgın Çiçekler - 0/2
  3. Adı Efsane - 0/1
  4. Diriliş: Ertuğrul - 0/1
  5. Fazilet Hanım ve Kızları - 0/1
  6. Masum - 0/1
  7. No: 309 - 0/1
  8. Paramparça - 0/1
Sıfır çekenler listesinde ise özellikle Esma ve Kemal karakterleriyle üst turlarda da yer alması beklenen İstanbullu Gelin ve Kırgın Çiçekler dikkat çekiyor.

Oylarını Arttırarak 3. Tura Çıkanlar: Çolak (Söz), Emir (Kara Sevda), Zeynep (Kara Sevda), Ünal (EDHO), Bahri (Poyraz Karayel), Eda (Poyraz Karayel), Mert (İçerde), Sarp (İçerde)

Oylarını Azaltarak 3. Tura Çıkanlar: Neriman (Kiralık Aşk), Koray (Kiralık Aşk), Can (Fi), Gözde (Bodrum Masalı), Mahir (Hayat Şarkısı), Ayşegül (Poyraz Karayel), Hüsnü (Arka Sokaklar), Duru (Fi), Hasibe (Vatanım Sensin), Celal (İçerde), Sinan (Poyraz Karayel), Faryalı (Bodrum Masalı), Cevdet (Vatanım Sensin), Poyraz (Poyraz Karayel), Su (Bodrum Masalı)

Değişiklik Yaşamadan 3. Tura Çıkanlar: İlyas (EDHO), Cesur (Cesur ve Güzel), Meryem (EDHO), Hülya (Hayat Şarkısı), Davut (İçerde), Azize (Vatanım Sensin), Zeynep (Anne)

1. turdan yüksek oylarla çıkan bazı karakterler 2. turda büyük oy kaybı yaşadı. Aşağıda adını vereceğimiz 10 isimden sadece 2'si 3. tura çıkabildi.
  1. Mesut (Arka Sokaklar) / 1. Tur: 13 / 2. Tur: 6 (7 oy) / ELENDİ
  2. Ateş (Bodrum Masalı) / 1. Tur: 13 / 2. Tur: 7 (6 oy) / ELENDİ
  3. Mahir (Hayat Şarkısı) / 1. Tur: 13 / 2. Tur: 7 (6 oy) / 3. TURA ÇIKTI
  4. Harun (Paramparça) / 1. Tur: 6 / 2. Tur: 0 (6 oy) / ELENDİ
  5. Hüsnü (Arka Sokaklar) / 1. Tur: 14 / 2. Tur: 9 (5 oy) / 3. TURA ÇIKTI
  6. Defne (Kiralık Aşk) / 1. Tur: 11 / 2. Tur: 6 (5 oy) / ELENDİ
  7. Fazilet (Fazilet Hanım ve Kızları) / 1. Tur: 11 / 2. Tur: 6 (5 oy) / ELENDİ
  8. Kemal (Kırgın Çiçekler) / 1. Tur: 9 / 2. Tur: 4 (5 oy) / ELENDİ
  9. Nihan (Kara Sevda) / 1. Tur: 9 / 2. Tur: 4 (5 oy) / ELENDİ
  10. Ömer (Kiralık Aşk) / 1. Tur: 9 / 2. Tur: 4 (5 oy) / ELENDİ

Biliyorum benim de izlediğim diziler elenmiş olsa oy verme konusunda tereddüte düşerdim ama yine de destek babında oy atmaya devam etsen? Hatrım varsa gibi bir şey demeyeceğim ama kırmayacağını umuyorum. :)
Neyse Hayat Şarkısı Hülya Ve Mahiri destekleyelim :A