2018 En Favori Dizi Karakteri - 2. Tur | J Grubu

Hangi karakter(ler) üst tura çıksın?

• Azize | Vatanım Sensin

Oy: 7 43.8%
  • Ceren | Yuvamdaki Düşman

Oy: 2 12.5%
  • Duru | Fi

Oy: 7 43.8%
  • Oya | Ufak Tefek Cinayetler

Oy: 8 50.0%
  • Suzan | Gülizar

Oy: 3 18.8%
  • Şeyma | Bizim Hikaye

Oy: 11 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatırlamıyorum öyle bir şey. Kaldırdıysak bile yeniden yürürlüğe koyuyorum. Neyse burayı fazla doldurmayalım. Bu gece 3. tura hazırlık konusu açacağım meramını oradan iletirsin.
Çok adaletsiz bir kural bu. Eşitlik halinde önceki grubu kimin daha kolaysa direkt o çıkıyor. Neyse kilitli konuda konuşmayalım.
@MasacRE- seni de etiketliyorum zaten yazamazsın.

Biz bu saçma kuralı kaldırmamışmıydık?
@MasacRE- @Çiğdem-

Hatırlamıyorum öyle bir şey. Kaldırdıysak bile yeniden yürürlüğe koyuyorum. Neyse burayı fazla doldurmayalım. Bu gece 3. tura hazırlık konusu açacağım meramını oradan iletirsin.
90 lar şarkı etkinliğinde kendi etkinliğim olduğu için önceki eşit olanlarıda üst turlara çıkardım tabi çok zahmetli oluyor

Forumun kendi etkinliklerinde direk kuralı uygulamak lazım Favori şarkıda da önceki turlara bakılacak yıllardır böyle gitmiş

Aslında kuralı değiştirebilirim kendi etkinliğim olduğu için ama düelloyla uğraşamam o yüzden böylesi daha adil.

Aslında kuralı değiştirebilirim kendi etkinliğim olduğu için ama düelloyla uğraşamam o yüzden böylesi daha adil.
Düello en sinir bozucu şey
En kolay yolu eşitleri direk üst tura çıkarıp mesala A grubunda 5 kişi olacağına 6 kişi yapmak yanı öyle öyle halletmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...