2018 En Favori Dizi Karakteri - 2. Tur | J Grubu

Hangi karakter(ler) üst tura çıksın?

• Azize | Vatanım Sensin

Oy: 7 43.8%
  • Ceren | Yuvamdaki Düşman

Oy: 2 12.5%
  • Duru | Fi

Oy: 7 43.8%
  • Oya | Ufak Tefek Cinayetler

Oy: 8 50.0%
  • Suzan | Gülizar

Oy: 3 18.8%
  • Şeyma | Bizim Hikaye

Oy: 11 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatırlamıyorum öyle bir şey. Kaldırdıysak bile yeniden yürürlüğe koyuyorum. Neyse burayı fazla doldurmayalım. Bu gece 3. tura hazırlık konusu açacağım meramını oradan iletirsin. :A
Çok adaletsiz bir kural bu. Eşitlik halinde önceki grubu kimin daha kolaysa direkt o çıkıyor. Neyse kilitli konuda konuşmayalım. :A @MasacRE- seni de etiketliyorum zaten yazamazsın. :A:A

Biz bu saçma kuralı kaldırmamışmıydık? :A @MasacRE- @Çiğdem-

Hatırlamıyorum öyle bir şey. Kaldırdıysak bile yeniden yürürlüğe koyuyorum. Neyse burayı fazla doldurmayalım. Bu gece 3. tura hazırlık konusu açacağım meramını oradan iletirsin. :A
90 lar şarkı etkinliğinde kendi etkinliğim olduğu için önceki eşit olanlarıda üst turlara çıkardım tabi çok zahmetli oluyor :A

Forumun kendi etkinliklerinde direk kuralı uygulamak lazım Favori şarkıda da önceki turlara bakılacak yıllardır böyle gitmiş :A

90 lar şarkı etkinliğinde kendi etkinliğim olduğu için önceki eşit olanlarıda üst turlara çıkardım tabi çok zahmetli oluyor :A

Forumun kendi etkinliklerinde direk kuralı uygulamak lazım Favori şarkıda da önceki turlara bakılacak yıllardır böyle gitmiş :A
Aslında kuralı değiştirebilirim kendi etkinliğim olduğu için ama düelloyla uğraşamam o yüzden böylesi daha adil. :A

Aslında kuralı değiştirebilirim kendi etkinliğim olduğu için ama düelloyla uğraşamam o yüzden böylesi daha adil. :A
Düello en sinir bozucu şey :A En kolay yolu eşitleri direk üst tura çıkarıp mesala A grubunda 5 kişi olacağına 6 kişi yapmak yanı öyle öyle halletmiştim :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...