Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,745 Reaksiyon puanı 13,255 Puanı 860 Konum Dünyadan 30 Nisan 2017 #41 Emir | Kara Sevda Mert | İçerde Defne | Kiralık Aşk Azize | Vatanım Sensin Alyanak | İçerde
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,035 Reaksiyon puanı 65,045 Puanı 1,061 Konum İstanbul 1 Mayıs 2017 #42 Bully' Alıntı: Zorlu olmuş bu grup. Cevdet Mert Alyanak Defne Vasilyus Genişletmek için tıkla ... xemrexxx' Alıntı: yuh yine son grubu şampiyonlar ligi yapmışsın .ss @Aserat kahrol mahvol emi .ss Efsun Defne Cevdet Azize Emir Merle Alyanak zaten forumdaki içerde izleyicisi fazlalığından üst tura çıkar) Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Oha gruba bak. Resmen şampiyonlar ligi.😱 @MasacRE- @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DiziTutkunu @Sherlock @turkuazz @Çiğdem- @Doğu @destere @MEnes @Harunnn60 @Dosi @vadikızı lütfen Emir Kozcuoğlu deyin. Demeyen elime elbet düşer. destere özellikle sen demezsen Fazilette ki afradan tut her konuda karşında olurum. Zaten Hazan elenmiş. @tolgab @Tolstoyevski @MayısKralı @HachiKo oylar Emir'e. İlk 5'e verdim oyumu Genişletmek için tıkla ... mesmeso61' Alıntı: Cevdet Azize Mert Tarık Defne Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Cevdet | Vatanım Sensin Mert | İçerde Emir | Kara Sevda Alyanak | İçerde Tarık | Adı Efsane Genişletmek için tıkla ... ozmoturk' Alıntı: Efsun oylarınızı bekler beybiliboylar Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: cevdet mert vasilyus emir alyanak Genişletmek için tıkla ... BesaleT' Alıntı: Cevdet Azize Mert Emir Tarık Genişletmek için tıkla ... destere' Alıntı: kara sevdadan kimse yokki burda elçin sangu haricinde listede göze batan bişeyde yok zaten Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Emir'e verdim bile Genişletmek için tıkla ... denizz19' Alıntı: Cevdet Azize Efsun Tarık Defne Genişletmek için tıkla ... tolgab' Alıntı: Cevdet Emir Tarık Defne Vasilyus Genişletmek için tıkla ... batuhankaralar' Alıntı: Cevdet | Vatanım Sensin Mert | İçerde Tarık | Adı Efsane Defne | Kiralık Aşk ve tabi ki Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: Mert | İçerde Alyanak | İçerde Genişletmek için tıkla ... Helni' Alıntı: Azize Emir Efsun Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Kullandım Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Emir | Kara Sevda Mert | İçerde Defne | Kiralık Aşk Azize | Vatanım Sensin Alyanak | İçerde Genişletmek için tıkla ... Oylama sona erdi! ÜST TURA ÇIKANLAR Cevdet (Vatanım Sensin) Emir (Kara Sevda) Mert (İçerde) Defne (Kiralık Aşk) Azize (Vatanım Sensin)
Bully' Alıntı: Zorlu olmuş bu grup. Cevdet Mert Alyanak Defne Vasilyus Genişletmek için tıkla ... xemrexxx' Alıntı: yuh yine son grubu şampiyonlar ligi yapmışsın .ss @Aserat kahrol mahvol emi .ss Efsun Defne Cevdet Azize Emir Merle Alyanak zaten forumdaki içerde izleyicisi fazlalığından üst tura çıkar) Genişletmek için tıkla ... sokak sanati' Alıntı: Oha gruba bak. Resmen şampiyonlar ligi.😱 @MasacRE- @Billy Kane @EFE UYSAL @DarkLeqenD @DiziTutkunu @Sherlock @turkuazz @Çiğdem- @Doğu @destere @MEnes @Harunnn60 @Dosi @vadikızı lütfen Emir Kozcuoğlu deyin. Demeyen elime elbet düşer. destere özellikle sen demezsen Fazilette ki afradan tut her konuda karşında olurum. Zaten Hazan elenmiş. @tolgab @Tolstoyevski @MayısKralı @HachiKo oylar Emir'e. İlk 5'e verdim oyumu Genişletmek için tıkla ... mesmeso61' Alıntı: Cevdet Azize Mert Tarık Defne Genişletmek için tıkla ... Sherlock' Alıntı: Cevdet | Vatanım Sensin Mert | İçerde Emir | Kara Sevda Alyanak | İçerde Tarık | Adı Efsane Genişletmek için tıkla ... ozmoturk' Alıntı: Efsun oylarınızı bekler beybiliboylar Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: cevdet mert vasilyus emir alyanak Genişletmek için tıkla ... BesaleT' Alıntı: Cevdet Azize Mert Emir Tarık Genişletmek için tıkla ... destere' Alıntı: kara sevdadan kimse yokki burda elçin sangu haricinde listede göze batan bişeyde yok zaten Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Emir'e verdim bile Genişletmek için tıkla ... denizz19' Alıntı: Cevdet Azize Efsun Tarık Defne Genişletmek için tıkla ... tolgab' Alıntı: Cevdet Emir Tarık Defne Vasilyus Genişletmek için tıkla ... batuhankaralar' Alıntı: Cevdet | Vatanım Sensin Mert | İçerde Tarık | Adı Efsane Defne | Kiralık Aşk ve tabi ki Genişletmek için tıkla ... MasacRE-' Alıntı: Mert | İçerde Alyanak | İçerde Genişletmek için tıkla ... Helni' Alıntı: Azize Emir Efsun Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Kullandım Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Emir | Kara Sevda Mert | İçerde Defne | Kiralık Aşk Azize | Vatanım Sensin Alyanak | İçerde Genişletmek için tıkla ... Oylama sona erdi! ÜST TURA ÇIKANLAR Cevdet (Vatanım Sensin) Emir (Kara Sevda) Mert (İçerde) Defne (Kiralık Aşk) Azize (Vatanım Sensin)