Emir'e verdim bile
Harikasın bu adam en az yarı final hakediyor.
Emir'e verdim bile
hangi etiketine ? yüzlerce etiket var daha dönemediğim hangisini soruyorsun az evvelki hangisiydi
benim konu. yarısmam yani. neyse sorun degil. elbet dönersin 😉hangi etiketine ? yüzlerce etiket var daha dönemediğim hangisini soruyorsun az evvelki hangisiydi
defne diyorum başka da bişey demiyorum emir ne la ?Emir'e ver gelecek sezon Selena Gomez ile gelirim.
Aynen yeni 4 grup geldi. G H K ve M galiba. Emir Zeynep ve Asu'ya destekleri bekliyorum.
bende atlatma olmaz er veya geç kesin dönerimbenim konu. yarısmam yani. neyse sorun degil. elbet dönersin 😉
Cevdet | Vatanım Sensin
Mert | İçerde
Tarık | Adı Efsane
Defne | Kiralık Aşk
ve tabi ki
Hayır 6 grup var belki ki hepsine oy vermemişsin. Sen de yavaştan oylamaya girişsen fena olmaz. @DosiEmir'e ver gelecek sezon Selena Gomez ile gelirim.
Aynen yeni 4 grup geldi. G H K ve M galiba. Emir Zeynep ve Asu'ya destekleri bekliyorum.
Hayır 6 grup var belki ki hepsine oy vermemişsin. Sen de yavaştan oylamaya girişsen fena olmaz. @Dosi
ben hepsine oy verdimHayır 6 grup var belki ki hepsine oy vermemişsin. Sen de yavaştan oylamaya girişsen fena olmaz. @Dosi
Oylarını çoktan kullandım ama söylemiyorum kimlere olduğunu.Emir ve Zeynep'e oy ver yoksa Hülya dahil kimseye destek olmam.
Oylarını çoktan kullandım ama söylemiyorum kimlere olduğunu.
O kadar karakter var illa birileri güme gidecek. Mesela ben de Azize'nin elenmesini istemezdim ama çıkamayacak sanırım. Hem senin karakterlerin önde işte daha ne istiyorsun?Bir daha bu yarışmaya uğramam finale çıkmazsa.
O kadar karakter var illa birileri güme gidecek. Mesela ben de Azize'nin elenmesini istemezdim ama çıkamayacak sanırım. Hem senin karakterlerin önde işte daha ne istiyorsun?
Kara Sevda sevmiyorum, üzgünümAy Yapım dizisine bu hareket olmadı.s.s
Kara Sevda sevmiyorum, üzgünüm