senin sağın solun belli olmaz merve dersin şirin ecünnüsüne verirsinYazıyorya ayoll
senin sağın solun belli olmaz merve dersin şirin ecünnüsüne verirsinYazıyorya ayoll
Merveye kullandık ama finalde Vartolu olucağı için şansı yoksenin sağın solun belli olmaz merve dersin şirin ecünnüsüne verirsin
@Forumdash çığıma söyliyim de Vartoluyu diziden atsınMerveye kullandık ama finalde Vartolu olucağı için şansı yok
Ne münasebet,Emrahçığım olmasa dibe çöker yapım şirketinde dizindeEmrahvdicektin heralde
Geldi de batırdı bizi bee Senaya yaptıkları yuzunden düştü belkide reytingimiz @Çiğdem- bacım cücük emroşu atalım diziden dimiNe münasebet,Emrahçığım olmasa dibe çöker yapım şirketinde dizinde
Batıran Emrah değil Sena ecünnüsü Çıkarcaksan onu çıkarGeldi de batırdı bizi bee Senaya yaptıkları yuzunden düştü belkide reytingimiz @Çiğdem- bacım cücük emroşu atalım diziden dimi
Dağdan gelen bağcıyı kovamaz Önce Emrahcığın gidecekBatıran Emrah değil Sena ecünnüsü Çıkarcaksan onu çıkar
Öyle bi kovar kiiiiDağdan gelen bağcıyı kovamaz Önce Emrahcığın gidecek
öyle bir kovar ki derken iç mi geçirdin naptın aşk kokusu taaa buraya kadar geldiÖyle bi kovar kiiii
Vartolu GEBERECEK
Emraha olan aşkımdan bahsediyorsun dimiöyle bir kovar ki derken iç mi geçirdin naptın aşk kokusu taaa buraya kadar geldi
O da bana aşık olur görse nerden bulucak benim gibisini kıskanma
Allah mutluluğunuzu arttırsınO da bana aşık olur görse nerden bulucak benim gibisini kıskanma
Nazarında değecek maşallah de çirkefAllah mutluluğunuzu arttırsın
çirkef olsaydım iyi dilek dilemezdim için kötülük kaynıyorNazarında değecek maşallah de çirkef
Aaa içimin kötülük kaynadigini nerden uydurdun belki içinden gelerek demedinçirkef olsaydım iyi dilek dilemezdim için kötülük kaynıyor
işte bunlar hep senin ufak tefek fesatlıklarınAaa içimin kötülük kaynadigini nerden uydurdun belki içinden gelerek demedin
Beni UTC'ye dahil etmeye ne dersinişte bunlar hep senin ufak tefek fesatlıkların
Geldi de batırdı bizi bee Senaya yaptıkları yuzunden düştü belkide reytingimiz @Çiğdem- bacım cücük emroşu atalım diziden dimi
Aaa gerçekten o gelince dizinin tadı kaçmıştı ve Vartolu ogünden sonra hep geri planlarda tutuldu dizinin tadı kaçtı ayollBatıran Emrah değil Sena ecünnüsü Çıkarcaksan onu çıkar