Ben de oy toplamıyorum, sadece çağırıyorum.Kes laa. Oy toplamiyorum burada zorlama.
Ama Poyraz'ın karizması göz önüne alındığında karşılıksız kalmayacaktır.@berkann kardeşimiz her koşulda bayanlar öncelikli demişti önce ki turlarda. Kendi ile çekişme istemeyeceği için Zeynep diyecektir. Boşa zorlama.
Evet izliyordum onu da bıraktım. 2.sezonun yarısında daha fazla dayanamadım bıraktım
Evet izliyordum onu da bıraktım. 2.sezonun yarısında daha fazla dayanamadım bıraktım
Bence izlediğin bölümlerin hatrı için Poyraz'a oy verebilirsin.Evet izliyordum onu da bıraktım. 2.sezonun yarısında daha fazla dayanamadım bıraktım
Hangi Emir yahu?Emir'e oy verdin mi.Vermediyse bari burada beni yüz üstü bırakma.
Hangi Emir yahu?Kara Sevdayı mı diyorsun
İlker ilk zamanlarda iyi oynuyordu ama sonralarda rezalet bir performans gösterdi. Burçin Cristiano Ronaldo gibi diziyi sırtlamaya çalışıyordu İlker de Bilica gibi dizinin kuyusunu kazıyordu yani oyunculuk kalitesini düşürüyorduBence izlediğin bölümlerin hatrı için Poyraz'a oy verebilirsin.
Verdim görmedin miAynen ona oy vermedin dün.
İlker ilk zamanlarda iyi oynuyordu ama sonralarda rezalet bir performans gösterdi. Burçin Cristiano Ronaldo gibi diziyi sırtlamaya çalışıyordu İlker de Bilica gibi dizinin kuyusunu kazıyordu yani oyunculuk kalitesini düşürüyorduAğlayamayan bir adama ağlama sahneleri yazmaya devam edip durdular. O ağlamaya çalıştıkça ben ekranda zulüm görüyordum.İlker'e oy vermem herhalde burada
Verdim görmedin mi
Sen verme zaten ettiğin laflara bak. .ssİlker ilk zamanlarda iyi oynuyordu ama sonralarda rezalet bir performans gösterdi. Burçin Cristiano Ronaldo gibi diziyi sırtlamaya çalışıyordu İlker de Bilica gibi dizinin kuyusunu kazıyordu yani oyunculuk kalitesini düşürüyorduAğlayamayan bir adama ağlama sahneleri yazmaya devam edip durdular. O ağlamaya çalıştıkça ben ekranda zulüm görüyordum.İlker'e oy vermem herhalde burada
Verdim görmedin mi
Ben onu ne zaman dedim ya?Hani bayanlar öncelikli diyordun. Resmen bana gelince yan çiziyorsun.
Galiba benden nefret ediyorsun @berkann
Zeynep tabi ki.
Zeynep başkan. Zeynep diyen arkadaşlarada geri dönüş bir şekilde yapılacaktır. Bir yerlerde torpil geçilir.
Orda bi güzellik gördüm oyum ona kaydı.
Zeynep
Cevdet
Zeynep Başkan
Poyraz
Poyrazcım Karayel
zeynep
@sokak sanati için zeyneb dedim bu turdada ama yarıda ve finalde kendi zevkime gidicem artık
Zeynep dedim.
Cevdet varken Zeynep nedir ya.
Poyraz
Tabii ki Poyraz.
Poyrazcım Karayel
Poyraz klişe görünümlü ama çok farklı bir karakter.Severim kendilerini ama oyum Albay Cevdet'e.Halit Ergenç beenim için rollerindeki her şeyiyle şu anda aktif olarak televizyonda görünen en iyi türk oyuncu.
Poyraz dedim
Poyraz
Oylama sona erdi!Hangi Emir yahu?Kara Sevdayı mı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?