Abinden kopya çek zorlandiğin yerlerden Bu arada senin oylardan muzik nerdendiÜçünüde izlemiyorum ama @xemrexxx in videolarından tanıdığım kadarıyla Asiye diyeyim bari oy vermek adına @Forumdash @eskici
Abinden kopya çek zorlandiğin yerlerden Bu arada senin oylardan muzik nerdendiÜçünüde izlemiyorum ama @xemrexxx in videolarından tanıdığım kadarıyla Asiye diyeyim bari oy vermek adına @Forumdash @eskici
O dün gece kapanmış bu gece sanıyordum 2.tura oylarsınAbinden kopya çek zorlandiğin yerlerden Bu arada senin oylardan muzik nerdendi
Hande'm tur atladıysa sorun yokO dün gece kapanmış bu gece sanıyordum 2.tura oylarsın
Ondan hiç haberim yok vlla 1 oyla elenmişte olabilir çıkmışta olabilirHande'm tur atladıysa sorun yok
Hay senin yapacağin yarişmaya ekmek doğruyayımOndan hiç haberim yok vlla 1 oyla elenmişte olabilir çıkmışta olabilir
Takip et oyla ayoll hep sana ben mi hatırlatacam günleri kaıştırmışım ben de ama senin sorununHay senin yapacağin yarişmaya ekmek doğruyayım
Sunucu olarak görevin Sunucu juriyi yönlendirirTakip et oyla ayoll hep sana ben mi hatırlatacam günleri kaıştırmışım ben de ama senin sorunun
Etiket ettim sana oraya bak yine şanslısınSunucu olarak görevin Sunucu juriyi yönlendirir