Geç kaldın be Umut
Şuan yapabileceğinizi yapın günün sonunda gülen taraf belli.
@DiziTutkunu kanka Emir Bey oyumu bekler.
@Dosi senin dizimize desteğin zaten malum. Bekliyorum oyumu.
Geç kaldın be Umut
La tamam bırak burayı artık git başka yerlere burayla işin bitti senin
Siz kimsinizLa tamam bırak burayı artık git başka yerlere burayla işin bitti senin
Zevksiz herif.Bu ülkenin dizilerdeki kötü karakter açığını kendi başına doldurabilecek kişiye oy verdim. Kötü karakter benim için her konuda iyi karakterlerden bir tık öndedir.
Kaan bey bu ülkenin oyuncu sektörünün geleceği, ona oy vermekten çekinmeyin.
Bu ülkenin dizilerdeki kötü karakter açığını kendi başına doldurabilecek kişiye oy verdim. Kötü karakter benim için her konuda iyi karakterlerden bir tık öndedir.
oyunculuktan anlıyorsunBu ülkenin dizilerdeki kötü karakter açığını kendi başına doldurabilecek kişiye oy verdim. Kötü karakter benim için her konuda iyi karakterlerden bir tık öndedir.
Karizması, şuan gerisinde olduğu Çağatay'ın içinden geçer. Aksini iddia edenin göz pigmentlerinin kalitesinden şüphe ederim.Oyunculuk desen var. Karizma desen var karakter zaten efsane. Teşekkürler.
Yok artık daha neler. Ne abarttın beeKarizması, şuan gerisinde olduğu Çağatay'ın içinden geçer. Aksini iddia edenin göz pigmentlerinin kalitesinden şüphe ederim.
Daha da iddialı konuşup Çağatay'ın yakışıklı olmadığını da ekliyorum.Yok artık daha neler. Ne abarttın bee
diziye bakmayan biri başta bu şekilde bakabilir duruma ama aslında hakikaten de çok iyi bir oyunculuk,bir bölümde dahi nasıl bir oyunculuk olduğunu izleyen anlayabilirYok artık daha neler. Ne abarttın bee
Aşk dizileriyle isim yokdiziye bakmayan biri başta bu şekilde bakabilir duruma ama aslında hakikaten de çok iyi bir oyunculuk,bir bölümde dahi nasıl bir oyunculuk olduğunu izleyen anlayabilir
Faryalı'ya ver, Bodrum Masalı'nı izlemiştin bir dönem hatırlatırım.
Buraya oy atmadın sanırım.@Yakamoz-Asi
Emir diyen arkadaşlara bir şekilde geri dönüş yapılır. Forumda yarışma bol.
faryalı
faryalı kazanamaz sizin saplardan biri kazanacak ama olsun biz kaliteyi seçelimde gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?