2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarp elenipte mert devam edicek diye kıskanıyor işte
@MasacRE-
Bir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmaz
Mert Emir olursa dediğim gibi Mert'e veririm ama bu Mert'i paramparça eder hiç boşuna umutlanma yani geçse geçse Celal baba geçer anca o da Çetin Tekindor ismiyle yani

@dreamy hoş geldin pampa. Nicki çirkin kalbi güzel insan. Emir de lütfen. Drinkee aşkına.

haha ayy benim anlamadığım bu kara sevda burakın dizisimi yoksa emirin dizisimi

@sokak sanati

Oley @Aserat 'in pis oylamasına kaldı.
Mert ile finale çıkarsa tarafsız kalırım ama yarı finalde bastırırım. Celal baBa ile de aynı şekilde. Diğer karakterlere her yerde her türlü sopa sopa.

Oley @Aserat 'in pis oylamasına kaldı.
Mert ile finale çıkarsa tarafsız kalırım ama yarı finalde bastırırım. Celal baBa ile de aynı şekilde. Diğer karakterlere her yerde her türlü sopa sopa.
Ya hadi yeme bizi tarafsız kalacakmış
Emir' i şampiyon yapabilmek için yapmayacağın yok şey senin hırsından çatlayacaksın yakında

Ben eşeğimi sarpa sürdüm

Sokak yumurtası kazanmış bu turu o kadar İçerde seyircisi var ama Kara Sevda kadrosundan biri kazanmış

Elendi o.
Seni kaliteli sanardım. Bittin gözümde.
Bi kere kara sevda benim onayım olmadan hayata geçirilmiş bi projedir. @xemrexxx'ye de diyorum ama Kaan Urgancı karakteri güzel oynuyor. Bu diziyi güzel yapmaz oyuncuyu iyi yapar
yeni oylama nerde oyuncumuza destek olalım
kategoride 5 diziden 3ü bizim zaten

Ay yapım onaylı olan bir diziye nasıl güzel dizi değil diyorsun ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...