sarp elenipte mert devam edicek diye kıskanıyor işteDemek bizim finale çıkmamızı istiyorsun. Gönlüne kurban.Emir'i sevdiğini biliyordum.
sarp elenipte mert devam edicek diye kıskanıyor işteDemek bizim finale çıkmamızı istiyorsun. Gönlüne kurban.Emir'i sevdiğini biliyordum.
Bir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmaz
haha ayy benim anlamadığım bu kara sevda burakın dizisimi yoksa emirin dizisimiBir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmazMert Emir olursa dediğim gibi Mert'e veririm ama bu Mert'i paramparça eder hiç boşuna umutlanma yani geçse geçse Celal baba geçer anca o da Çetin Tekindor ismiyle yani
Bir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmazMert Emir olursa dediğim gibi Mert'e veririm ama bu Mert'i paramparça eder hiç boşuna umutlanma yani geçse geçse Celal baba geçer anca o da Çetin Tekindor ismiyle yani
Burak güya başrol işte en başlarda elendi düşün
Nickim çirkin demek@dreamy hoş geldin pampa. Nicki çirkin kalbi güzel insan. Emir de lütfen. Drinkee aşkına.
Burak güya başrol işte en başlarda elendi düşünNormalde kimsenin, diziyi taktığı yok da sağdan soldan oy toplayarak ilerletiyor Emirini işte
Ya hadi yeme bizi tarafsız kalacakmışOley @Aserat 'in pis oylamasına kaldı.Mert ile finale çıkarsa tarafsız kalırım ama yarı finalde bastırırım. Celal baBa ile de aynı şekilde. Diğer karakterlere her yerde her türlü sopa sopa.
Nickim çirkin demek
Ya hadi yeme bizi tarafsız kalacakmışEmir' i şampiyon yapabilmek için yapmayacağın yok şey senin hırsından çatlayacaksın yakında
Ben eşeğimi sarpa sürdümHarika muhteşem efsane. Süpersin Serhan'ım.@MasacRE- seni tam tanımadığı için kendi ayağına sıkmış. Beter olsun.Sen tabi ki kalite dersin.
Bitanesin. Süper yaa şuan 3 fark attık. İçerdeyi dışarı postalandık.@DarkLeqenD
@batuhankaralar sana ve Mehmetine o kadar emek verdim. Ay Yapım dizisi neticede Kara sevda. Benim için Emir de. Sarp dersen bozulurum.
@Forumdash gel dizimize sahip çıkalım. Emir diyoruz.
Ben eşeğimi sarpa sürdüm
Sokak yumurtası kazanmış bu turu o kadar İçerde seyircisi var ama Kara Sevda kadrosundan biri kazanmış
Halkın polisi ile iyi işler yaptın tebrik ederim.yani ben kendi senaryomda düşman yaratıyorum sezon finaline doğru gidiyor halkın Polisi @papuleoo
Uzun sürdürüyorum düşmanıHalkın polisi ile iyi işler yaptın tebrik ederim.
Bi kere kara sevda benim onayım olmadan hayata geçirilmiş bi projedir. @xemrexxx'ye de diyorum ama Kaan Urgancı karakteri güzel oynuyor. Bu diziyi güzel yapmaz oyuncuyu iyi yaparElendi o.Seni kaliteli sanardım. Bittin gözümde.
Ay yapım onaylı olan bir diziye nasıl güzel dizi değil diyorsun yaBi kere kara sevda benim onayım olmadan hayata geçirilmiş bi projedir. @xemrexxx'ye de diyorum ama Kaan Urgancı karakteri güzel oynuyor. Bu diziyi güzel yapmaz oyuncuyu iyi yaparyeni oylama nerde oyuncumuza destek olalımkategoride 5 diziden 3ü bizim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?