2017 En Favori Dizi Karakteri - Çeyrek Final | A Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 21 45.7%
  • Faryalı | Bodrum Masalı

Oy: 2 4.3%
  • Duru | Fi

Oy: 2 4.3%
  • Sarp | İçerde

Oy: 16 34.8%
  • Azize | Vatanım Sensin

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sarp elenipte mert devam edicek diye kıskanıyor işte :A :A :A @MasacRE-
Bir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmaz :A Mert Emir olursa dediğim gibi Mert'e veririm ama bu Mert'i paramparça eder hiç boşuna umutlanma yani geçse geçse Celal baba geçer anca o da Çetin Tekindor ismiyle yani :A

@dreamy hoş geldin pampa. Nicki çirkin kalbi güzel insan. Emir de lütfen. Drinkee aşkına.:Z

Bir Mert'in grubundaki mesaj sayısına bak bir de buraya. Mert'in şansı @sokak sanati nın desteklediği birinin karşısına gelmemesi oldu çünkü bu manyak kafayı bozmuş bunla uğraşılmaz :A Mert Emir olursa dediğim gibi Mert'e veririm ama bu Mert'i paramparça eder hiç boşuna umutlanma yani geçse geçse Celal baba geçer anca o da Çetin Tekindor ismiyle yani :A
haha ayy benim anlamadığım bu kara sevda burakın dizisimi yoksa emirin dizisimi
:A :A :A
@sokak sanati

Oley @Aserat 'in pis oylamasına kaldı.:A Mert ile finale çıkarsa tarafsız kalırım ama yarı finalde bastırırım. Celal baBa ile de aynı şekilde. Diğer karakterlere her yerde her türlü sopa sopa.:A

Oley @Aserat 'in pis oylamasına kaldı.:A Mert ile finale çıkarsa tarafsız kalırım ama yarı finalde bastırırım. Celal baBa ile de aynı şekilde. Diğer karakterlere her yerde her türlü sopa sopa.:A
Ya hadi yeme bizi tarafsız kalacakmış :A Emir' i şampiyon yapabilmek için yapmayacağın yok şey senin hırsından çatlayacaksın yakında :A

Harika muhteşem efsane. Süpersin Serhan'ım.:bhr: @MasacRE- seni tam tanımadığı için kendi ayağına sıkmış. Beter olsun.:A Sen tabi ki kalite dersin.:Z

Bitanesin. Süper yaa şuan 3 fark attık. İçerdeyi dışarı postalandık.:A @DarkLeqenD

@batuhankaralar sana ve Mehmetine o kadar emek verdim. Ay Yapım dizisi neticede Kara sevda. Benim için Emir de. Sarp dersen bozulurum.:(
@Forumdash gel dizimize sahip çıkalım. Emir diyoruz.:Z
Ben eşeğimi sarpa sürdüm :X

Sokak yumurtası kazanmış bu turu o kadar İçerde seyircisi var ama Kara Sevda kadrosundan biri kazanmış :F

Elendi o.:) Seni kaliteli sanardım. Bittin gözümde.:A
Bi kere kara sevda benim onayım olmadan hayata geçirilmiş bi projedir. @xemrexxx'ye de diyorum ama Kaan Urgancı karakteri güzel oynuyor. Bu diziyi güzel yapmaz oyuncuyu iyi yapar:X yeni oylama nerde oyuncumuza destek olalım :A kategoride 5 diziden 3ü bizim zaten :A

Bi kere kara sevda benim onayım olmadan hayata geçirilmiş bi projedir. @xemrexxx'ye de diyorum ama Kaan Urgancı karakteri güzel oynuyor. Bu diziyi güzel yapmaz oyuncuyu iyi yapar:X yeni oylama nerde oyuncumuza destek olalım :A kategoride 5 diziden 3ü bizim zaten :A
Ay yapım onaylı olan bir diziye nasıl güzel dizi değil diyorsun ya:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
171,869
Üyeler
8,462
Son Üye
erco