@FaJi Sen izliyordun bir ara İçerde'yi hadi gel de bir destek çık bize be Sarp'ın oya ihtiyacı var
O en büyük Emir fani boşa salladin.
@FaJi Sen izliyordun bir ara İçerde'yi hadi gel de bir destek çık bize be Sarp'ın oya ihtiyacı var
O en büyük Emir fani boşa salladin.
Bari yalan söyleme be ne Adem'i ne Berna'sı Tuğçe ile Eser'i tutuyordun tek onlar da gitti işte
İşte CHP bu yüzden kaybediyor. .ssSen kimi destekliyordun ki.Ben Azize'ye verdim Sarp 1.liği almış nasıl olsa diye
Demi ya ben de çok şaşırıyorum bu duruma, forumda kendi bölümü bile olmayan dizinin bir anda onlarca takipçisi çıktı ne tesadüfForumda Kara Sevda izleyen ne çok üye varmış
Benim tanıdığım iki kişi var diziyi izleyen biri sokak levhası diğeri turkuaz öbürleri fake oylarDemi ya ben de çok şaşırıyorum bu duruma, forumda kendi bölümü bile olmayan dizinin bir anda onlarca takipçisi çıktı ne tesadüf
Beyaz çok komik bugün ben Kırgın Çiçekleri izliyorum dedi.Forumda Kara Sevda izleyen ne çok üye varmış
Ee bu mu komik olan .ssBeyaz çok komik bugün ben Kırgın Çiçekleri izliyorum dedi.
İzlesen sana da komik gelirdi. :SEe bu mu komik olan .ss
La hayır Kırgın Çiçekleri izlemesi mi komik dedim yaniİzlesen sana da komik gelirdi. :S
Off kapa çeneni tamam bir daha senle bir şey paylaşmayacağım.La hayır Kırgın Çiçekleri izlemesi mi komik dedim yaniadam kaliteden anlıyor demek ki
Oylar Sıla'yaOff kapa çeneni tamam bir daha senle bir şey paylaşmayacağım.
ben biraz diss yemek istiyom@tolgab yabancı etkinliğine desteğim hatrına hayırlısı deyip Emir demen lazım. Yani çok sevinirim dersen. Sevindir şu garibanı
ben biraz diss yemek istiyom
oylar Emire@FaJi oy kullandınmı?
@xemrexxx sen? en cabuk oylama yapan benim etkinliğinde
@Doğu umutlu degilim ama sorayim
@Tolstoyevski Emire oy ver
@denizz19 senin cezani kesecem ben. burda gözüme batıyon
ben aslinda biraz diğer tarafa kaydimda kimse demedi Sarpa oy ver. @MasacRE- orali olmadi ve ben hala oy kullanmadim
@tolgab benide kaybetmek istemiyorsan oylar Emire
@papuleoo evet Emire oy ver Arka sokaklara bakayim bir gün
@pompy kandirildim diyordun. intikamini Emire oy vererek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?