Yok dedik ya oyOy kullanmayanlar için SON 1 GÜN!
@Dosi @mrt-06 @Özgür @xemrexxx @serhatt @denizz19 @kerem @Hazem @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @batuhankaralar @mesmeso @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @emreemreu @MEnes @Gerekli24 @DR @slhttnmtl @12.Adam @Felon @Klaus @ozmoturk @Zeyno @elvissman @tolgab @soo @offensive @Burak97 @Angelica @STAR @YıldırıM @baron @Atlass @Cervantes @Yakamoz-Asi @Hobbit @EmreCan @bazinga @Mehmet Can @seyfullXh @Billy Kane @Emre Ozansoy @Keith Long @Dante @-potterhead- @Polat Şaşmaz ve diğerleri
Mezara götür oyunu.Yok dedik ya oy
Kraliçe > bu iki dizi @serhatt @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Zeyno @12.AdamMezara götür oyunu.
Benim getir götürümü yapar bu ancak.
Finaldeki dizilerin orjinallik ve kalite seviyeleriBenim getir götürümü yapar bu ancak.
Sol taraf KŞ oluyor yani orijinal.Finaldeki dizilerin orjinallik ve kalite seviyeleri
Ah zey ah duygulandım şimdi…Aile, Kızılcık Şerbeti ikiside izlemiş olduğum diziler ama benim önceki senede gönlümün birincisi olan Gibi dedim.
Gibi’yi yorumladığım yakın arkadaşlarım hepsi forumdan uzakta şu an. Onlar aktif olsalardı çok daha farklı bir skor olurdu.
Efsane bölümün harika şarkısını paylaşayım: