rakipleri kötü oldu için yine elma demek zorunda kaldım @serhattYasak elma demeyenlerin oksijenini keseriz @Aserat ya da @Çiğdem e benzersiniz ona göre Ekli dosyayı görüntüle 106636
Rezalet. @phoebebuffay bile Elma'ya oy vermiş.Yasak Elma tabiiiii. @kerem
Ters kalite olmalı. Naftalinli hemde.Kalite o çünkü canım benim.
Medyapım'cıydı bi de bu. Bildiğin kalite işte.Ters kalite olmalı. Naftalinli hemde.
Elma istisnalardan biri olmalı. Zaten son sezonu berbattı. MA ile kaşık atamaz.Medyapım'cıydı bi de bu. Bildiğin kalite işte.
Bir de izlediğin bir dizi. Çüş. 😱Elma istisnalardan biri olmalı. Zaten son sezonu berbattı. MA ile kaşık atamaz.
Medyapım'ın en başarılı dizisi oldu bile, çatla. Bu kadar uzun soluklu olup hala iyi reytingler alan başka bir dizisi yok yapımın.Elma istisnalardan biri olmalı. Zaten son sezonu berbattı. MA ile kaşık atamaz.
Reyting kalite demek değildir ki reytingleri karşılaştırırsak MA katbekat Elma'dan daha çok izlendi. Kadın gibi.Medyapım'ın en başarılı dizisi oldu bile, çatla. Bu kadar uzun soluklu olup hala iyi reytingler alan başka bir dizisi yok yapımın.
MA 5 sezon sürse 1 reytinglere düşer. Kalite demedim zaten, başarı dedim.Reyting kalite demek değildir ki reytingleri karşılaştırırsak MA katbekat Elma'dan daha çok izlendi. Kadın gibi.
İşte 5 sezon süreceğine Kadın gibi çift haneli reytinglerle final yapsın daha iyi. MA Elma'dan daha başarılı?MA 5 sezon sürse 1 reytinglere düşer. Kalite demedim zaten, başarı dedim.
İlk sezondan çok yüksek reytingler alıp sonradan patlayan çok dizi oldu. Daha başarılı demen için çok erken. Yasak Elma kendi kulvarında en yüksek bölüm sayısına ulaşan dizilerden biri, hala da ilgiyle izleniyor.İşte 5 sezon süreceğine Kadın gibi çift haneli reytinglerle final yapsın daha iyi. MA Elma'dan daha başarılı?
Bu da Masumlar Apartmanı'nın Elma'dan katbekat daha kaliteli ve başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. Sonuçta ortada bir kaşılaştırma var.İlk sezondan çok yüksek reytingler alıp sonradan patlayan çok dizi oldu. Daha başarılı demen için çok erken. Yasak Elma kendi kulvarında en yüksek bölüm sayısına ulaşan dizilerden biri, hala da ilgiyle izleniyor.