2021 En Favori Dizi 2021 - 4. Tur | D Grubu

Hangi diziler 5. tura çıksın? (max. 3)

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşkilat
YKA

Yarım Kalan Aşklar'ı izlemedim çünkü Burak Deniz 'in oyunculuğunu hiç sevmem. :A Ama izleyen herkes çok övüyor.
Menajerimi Ara' yı da izleyemedim. Sadece birkaç sahnesine denk geldim internetten.
Aaa ayıpsın. 😱 Ne yap et izle derim çünkü öyle bir performans çıkardı ki eminim sen de seversin. :Z

Ben olsam Menajer'e muhteşem kadrosu hatrına bile oy verirdim bilemedim yani. :A Neyse oy dileniyormuş gibi olmasın ama bence böyle önemli bir aşamadayken (hangi diziler olduğu fark etmeden) boş geçmeden oy vermek önemli bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Aaa ayıpsın. 😱 Ne yap et izle derim çünkü öyle bir performans çıkardı ki eminim sen de seversin. :Z

Ben olsam Menajer'e muhteşem kadrosu hatrına bile oy verirdim bilemedim yani. :A Neyse oy dileniyormuş gibi olmasın ama bence böyle önemli bir aşamadayken (hangi diziler olduğu fark etmeden) boş geçmeden oy vermek önemli bence. :A
Yarım Kalan Aşklar için izlemeden birşey diyemem. Tavsiyenden sonra izlemeye çalışacağım. :A Ancak Menajerimi Ara sırf farklı bir türü denedikleri için bile oyu hak ediyor aslında. O yüzden oyumu güncelliyorum. :Z

• Harika
Reactions: Aserat
Yarım Kalan Aşklar için izlemeden birşey diyemem. Tavsiyenden sonra izlemeye çalışacağım. :A Ancak Menajerimi Ara sırf farklı bir türü denedikleri için bile oyu hak ediyor aslında. O yüzden oyumu güncelliyorum. :Z
20210623_184519.jpg

• Harika
Reactions: Cervantes
OYLAMA SONA ERDİ!

5. tura çıkan diziler:
  1. Son Yaz | FOX
  2. Yarım Kalan Aşklar | BluTV
  3. Menajerimi Ara | Star TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...