Menajerimi Ara veya YKA izlemedin mi hiç.Hiçbiri
Yarım Kalan Aşklar'ı izlemedim çünkü Burak Deniz 'in oyunculuğunu hiç sevmem. Ama izleyen herkes çok övüyor.Menajerimi Ara veya YKA izlemedin mi hiç.
Aaa ayıpsın. 😱 Ne yap et izle derim çünkü öyle bir performans çıkardı ki eminim sen de seversin.Yarım Kalan Aşklar'ı izlemedim çünkü Burak Deniz 'in oyunculuğunu hiç sevmem. Ama izleyen herkes çok övüyor.
Menajerimi Ara' yı da izleyemedim. Sadece birkaç sahnesine denk geldim internetten.
Yarım Kalan Aşklar için izlemeden birşey diyemem. Tavsiyenden sonra izlemeye çalışacağım. Ancak Menajerimi Ara sırf farklı bir türü denedikleri için bile oyu hak ediyor aslında. O yüzden oyumu güncelliyorum.Aaa ayıpsın. 😱 Ne yap et izle derim çünkü öyle bir performans çıkardı ki eminim sen de seversin.
Ben olsam Menajer'e muhteşem kadrosu hatrına bile oy verirdim bilemedim yani. Neyse oy dileniyormuş gibi olmasın ama bence böyle önemli bir aşamadayken (hangi diziler olduğu fark etmeden) boş geçmeden oy vermek önemli bence.
Yarım Kalan Aşklar için izlemeden birşey diyemem. Tavsiyenden sonra izlemeye çalışacağım. Ancak Menajerimi Ara sırf farklı bir türü denedikleri için bile oyu hak ediyor aslında. O yüzden oyumu güncelliyorum.