2021 En Favori Dizi 2021 - 3. Tur | B Grubu

Hangi diziler üst tura çıksın? (max. 4)

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 M2

Bu nasıl ölüm grubu 😱
------

Ateşe atmışsın 😡
Demek en sevdiğin değilmiş.
Yerden yere vurduğun diziyi bile aynı kefeye koymuşsun
Kurada böyle çıktı ben ne yapayım. :( Ayrıca Alev Alev'e kadro hatrına oy verdim ama versem de vermesem de 4. tura çıkamayacak zaten. :A

Konuyu açmadan önce bu kadar rekabet olacağını düşünmemiştim ama özellikle Türkiye'de toplasan 10 kişinin izlediği dizinin tüm fanları burada olunca dengeler değişti biraz. :bilmem:

• Üzücü
Reactions: Dosi
Kurada böyle çıktı ben ne yapayım. :( Ayrıca Alev Alev'e kadro hatrına oy verdim ama versem de vermesem de 4. tura çıkamayacak zaten. :A

Konuyu açmadan önce bu kadar rekabet olacağını düşünmemiştim ama özellikle Türkiye'de toplasan 10 kişinin izlediği dizinin tüm fanları burada olunca dengeler değişti biraz. :bilmem:
Çıkıp çıkmayacağı belli değil. O bile yakın.

Böyle oylar için evet olması gereken sonuç olmuyor :T: bu turda elenirse benim için anlamı kalmaz artık. Çok erken
Akrebede sadece @Emre Ozansoy ve @slhttnmtl için oy veriyorum :A :A

Çıkıp çıkmayacağı belli değil. O bile yakın.

Böyle oylar için evet olması gereken sonuç olmuyor :T: bu turda elenirse benim için anlamı kalmaz artık. Çok erken
Çok haklısın keşke MS'deki gibi onun bunun hatrına değil de gerçekten ortadaki proje için oy versek ama koskoca insanlar kendisi bunu düşünemiyorsa benim de elimden bir şey gelmiyor maalesef.

• Üzücü
Reactions: Dosi
OYLAMA SONA ERDİ!

4. tura çıkanlar:
  1. Yasak Elma | FOX
  2. Hekimoğlu | Kanal D
  3. Terapist | GAIN
  4. 50 M2 | Netflix (önceki turda 15 oy alarak eşitlikten galip çıktı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...