Yasak Elma rezilliğinin gördüğü yeri istemez.
Yasak Elma rezilliğinin gördüğü yeri istemez.
İstediğini söyle, kapağın tillahını yedin.Yasak Elma rezilliğinin gördüğü yeri istemez.Ayrıca fark yiyerek de gitmedi gayet destek aldı son turunda.
Etkinliğin adı en kaliteli dizi değil en favori dizi. Yarı finale çıkıyor diye kaliteli olmuyor az mantık.İstediğini söyle, kapağın tillahını yedin.100 küsür bölümü geçmesine rağmen hala finale oynuyoruz.
Abi etkinliği düzenleyen sensin, madem böyle küçük göreceksin hiç yapma.Etkinliğin adı en kaliteli dizi değil en favori dizi. Yarı finale çıkıyor diye kaliteli olmuyor az mantık.
Düzenleyen benim diye her şeyden memnun mu olmam lazım.Abi etkinliği düzenleyen sensin, madem böyle küçük göreceksin hiç yapma.Ay bıktım senin saçmalıklarından.
Beter ol.Düzenleyen benim diye her şeyden memnun mu olmam lazım.Ayrıca memnuniyetsizliğimi kendi içimde yaşıyorum zaten konuyu açan sensin.
Forumun en eski etkinliklerinden birini sevdiğim dizi üst tura çıkamadı diye keyfime göre rafa mı kaldıracaktım where is the mantık?Beter ol.
Memnun olmayacaksan düzenleme, kimse senden böyle bir talepte bulunmuyor.
Sen ne anlarsın mantıktan, yanından bile geçemezsin.Forumun en eski etkinliklerinden birini sevdiğim dizi üst tura çıkamadı diye keyfime göre rafa mı kaldıracaktım where is the mantık?
Sen ne anlarsın mantıktan, yanından bile geçemezsin.Önce söylediklerinle yaptıklarının bir mantığı olsun da sonra gel burada mantıktan bahset.
Verecek cevap bulamayınca tabi.
Evet verecek cevap bulamadım çünkü mantıksızlıkta çığır açtın yine.Verecek cevap bulamayınca tabi.Böyle devamke malamat olmaya.
Mantıksızlığın kitabını yazan sensin hiç üste çıkmaya çalışma.Evet verecek cevap bulamadım çünkü mantıksızlıkta çığır açtın yine.Kendimi boşa yoramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?